mandag den 31. august 2009

MY NEW BALENCIAGA BABY!

AAAAHHHHHHHH jeg gjorde det. Fuck, shit, pis, vildt! Jeg købte fandme denne smukke mørkegrå Giant City fra Balenciaga i dag!! :-) Jeg er stadig helt euroforisk:-) Jeg valgte denne smukke mørkegrå, da jeg har rigtig meget sort tøj, og kun sorte tasker plus at den sorte simpelthen blev lidt for hård og for nitte-agtig, hvis I forstår mig? Men denne farve er sååå smuk.

Hvad siger I så girls?? Er hun ikke smuk?? :-D

søndag den 30. august 2009

Nathalie Bergh
Nathalie Bergh (http://nathaliebergh.se/) er helt klart en af mine svenske favorit bloggere. Hun har en virkelig rå stil, men er samtidig god til at nedtone den med smukke farver såsom rød og blå, som står rigtig godt til den hudtone og hårfarve. Jeg synes virkelig hendes Balenciaga Giant City bag i lilla er gudesmuk, og bla. det har fået mig til at ombestemme mig. Jeg skal nu have en Giant City taske i stedet for day-modellen, dog i sort:-)

Ikke nok med, at hun har en vildt lækker stil, har hun også det smukkeste ansigt, og hun laver tit close-up af hendes make-uper, eller har i hvert fald gjort førhen. :-)

Hvis I ikke kender hendes blog endnu, så tjek den ud!

Fy faen hun er snygg ;-) !!!!!

James Goldstein

Jeg anede ikke hvem denne herre var, da han for et par sæsoner siden kom hen til mig under modeugen i københavn. Men jeg fandt denne artikel (http://epn.dk/brancher/mode/toj/article1776502.ece)om ham og blev mildest talt en smule overrasket. Manden er bla. multimillionær!

Han er virkelig sin helt egen type! Grunden min meget voldsomme make-up er, at jeg forinden havde gået show!

lørdag den 29. august 2009

Inspiration

Fantastisk stil!! Elsker alt hvad jeg indtil videre har set...

Et lille projekt.


Pyhaa... godt jeg ikke er stylist, haha. Jeg har stået og valgt en masse sæt tøj her til aften. i alt 7 for at være helt præcis. Jeg kan desværre ikke afsløre alt for meget om hvorfor.

Men jeg kan sige så meget, at der kommer en fotograf fra Stylegallery i morgen og henter mig her på min adresse. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle jer senere, hvad det handler om, men er ikke sikker på, hvor meget jeg må afsløre endnu:-)

Men jeg glæder mig til i morgen. Det bliver en skæg oplevelse... ;-)

Bagte peberfrugterFyldte/bagte peberfruger:

til ca. 2 personer.

4 peberfrugter
2 del brune ris (læg dem evt. i blød natten i med lidt citronsaft i vandet)
1 revet løg, eller 1 porre svitset i lidt olie
1 fed hvidløg
1 skrællet rødbede/ el. gulerod
en stor håndfuld hakkede mandler (du kan også bruge andre nødder som f.eks hasselnødder, valnødder eller pinjekerner)
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødt spidskommen
evt, lidt timian og chili
1 bøtte gedefeta eller kofeta
lidt olivenolie
salt og peber

Kog risene. Hvis de har ligget i blød natten over, skal de koge i halvt så lang tid, som der står på pakken. Bland ris, olie, løg, reven rødbede/gulerod, nødder, krydderier, og smuldr fetaen deri, og rør det hele sammen til en god masse sammen med salt og peber. Halver peberfrugter, fjern kernerne og fyld dem med blandingen. Bag dem i en forvarmet ovn på ca. 200 grader i 20-30 min. eller indtil de er lettere gylden brune.

Smager godt sammen med fisk, en god salat eller også som selvstændig ret. :-) Jeg spiste dem sammen med en tunsalat i dag til frokost, hvilket også smagte rigtig lækkert.

Velbekomme.

MAC underage lipglass


Brusebad!


Jeg var så "heldig" at komme ud i en ordentlig skylle tidligere på dagen. Og vi taler ikke bare et par enkelte regndråber! ! Nok nærmere brusebad, når der virkelig er tryk på bruseren! Nu hænger selv underbukser og sokker på tørrestativet! ;-)

Jeg må ha' købt en pink parably, så jeg kan se lidt yndig ud næste gang det øser ned.

fredag den 28. august 2009

Jude Law som HamletAhh jeg dør!! Jeg er så misundelig på min veninde Sara, http://youblushblog.com som var så heldig at blive inviteret ind og se Hamlet med Jude Law i går på Kronborg slot. Jeg prøvede selv at få fat i et par billetter, men de blev udsolgt før jeg fik sagt Jude. Da stykket var færdig fik hun mulighed for at hilse på Jude himself! OG drikke champagne med ham!! DET SKULLE HA' VÆRET MIG. ;-)

torsdag den 27. august 2009

ONLY showI dag har jeg gået ONLY show hele dagen ude i Øksnehallen. Det har været en... ahøøm... ja lad mig bare sige en oplevelse, haha. Så fornærmer jeg ingen. ;-) Billederne taler vidst for sig selv :-)

Alt taget i betragtning en god dag med en masse søde og dejlige tøser.

Enjoy!

Dagens

onsdag den 26. august 2009

Marikka
SMUKKE MARIKKA!

Jeg har ikke været så god til at blogge i dag. Beklager, men jeg har haft en del at se til plus at min dejlige veninde Marikka er kommet for at overnatte hos mig, så der er dømt tøse-fnidder-hygge- sjov :-) Vi skal gå ONLY show sammen i morgen, og skal umenneskeligt tidligt op.

Så ladies... Nighty night. :-)

tirsdag den 25. august 2009

Mmmm...Det har været en god aften med god mad og i godt selskab:-)


Vegetarfrikadeller:

røde linser (ca. 200g)
gulerødder(ca. to store, som du river!)
hvidløg

salt og peber
sesamfrø
mandler/el. hasselnødder
tamari (soyasauce)
krydderier efter eget valg. f.eks. karry, koriander, spidskommen, chili, muskatnød, paprika.. you name it! (Brug dine yndlings krydderier og gerne en hel del, så det kommer til at smage af en masse)
mel
evt. æg (behøves ikke)

frisk citron

Sådan gør du:
Kog de røde linser møre, mens du svitser de revne gulerødder på en pande med hvidløg, krydderier, sesamfrø og lidt tamari sauce. Når gulerødderne er mere gulige i det end helt orange kan du tilsætte dem til linserne og røre det hele godt sammen med lidt mel og blendede mandler (gerne meget fintblendet), og evt. æg. Det er vigtigt at massen ikke bliver for flydende! Og det er der melet og mandlerne er vigtige, da det binder det hele mere sammen. :-) Form derefter dellerne og steg dem på en pande indtil de er gyldenbrune på hver side. Tilsidst kan du evt. presse noget frisk citron henover frikadellerne, det giver dem en lækker smag synes jeg.

Spis dem med en god salat, en tzatiki el. hummus og evt. noget lækkert brød.

Held og lykke, og spørg endelig hvis I har spørgsmål til noget!

tirsdagens

I dag har jeg bare chillet, og været på biblioteket og låne et par teaterstykker. Om lidt kommer min mutti, og så skal vi spise sammen:-) Det bliver dejligt at se hende. Weeii... god aften til alle.

HIT MED DEM Kate Moss!

Mit par flade over-knee boots, som jeg har haft i over 3 år!!

Jeg har savlet over Kate Moss' støvler i over et år nu. Og jeg har stadig ikke fundet nogen " look a like". Nogen der ved, hvor jeg kan finde dem??