mandag den 3. august 2009

Gulerodssuppe m. quinoasalat/avocado

Gulerodssuppe:

ca. 1kg gulerødder
1 æble
evt. en dl appelsinsaft
et fed hvidløg
1-2 porrer
evt. et par kartofler
chili
spidskommen
koriander
karry (smag til alt efter hvor stærk du vil have den)
1 spsk. bouillon, eller 1-2 terninger

Du starter med at fylde vand i gryden så det dækker grøntsagerne, og lader det så koge op. Lad det småsimre indtil gulerødderne er møre. Så blender du det hele, og hvis suppen er for tyk kan du hælde en smule mere vand i.

Blend færdig og spis! :-) Suppen kan spises med lækkert brød, eller en valgfri salat. f.eks quinoa eller en rissalat. Evt. brune ris, da de er sundere og mætter meget mere.


Uhh jeg synes det var koldt her til aften, så jeg fik lyst til at lave gulerodssuppe til kæresten og mig.

3 kommentarer:

  1. Har du ikke lyst til lige at skrive en hurtig opskrift Charlotte? Det ser rigtig lækkert ud :)

    SvarSlet
  2. Jo det har jeg da:-)

    Gulerodssuppe:

    ca. 1kg gulerødder
    1 æble
    evt. en dl appelsinsaft
    et fed hvidløg
    1-2 porrer
    evt. et par kartofler
    chili
    spidskommen
    koriander
    karry (smag til alt efter hvor stærk du vil have den)
    1 spsk. bouillon, eller 1-2 terninger

    Du starter med at fylde vand i gryden så det dækker grøntsagerne, og lader det så koge op. Lad det småsimre indtil gulerødderne er møre. Så blender du det hele, og hvis suppen er for tyk kan du hælde en smule mere vand i.

    Blend færdig og spis! :-) Suppen kan spises med lækkert brød, eller en valgfri salat. f.eks quinoa eller en rissalat. Evt. brune ris, da de er sundere og mætter meget mere.

    SvarSlet
  3. Det ser lækkert ud, det må jeg lave en dag.

    SvarSlet