lørdag den 6. februar 2010

DiamantnattenI går aftes var min kæreste og jeg ude og fejre min kærestes fødselsdag. Jeg havde en lille overraskelse. Først havde jeg inviteret ham ud at spise på den nye raw food bar Raw42, som jeg varmt kan anbefale(deres salater er guf, og brownien er virkelig god!!), selvom det nok mere er et take-away sted kan man godt være heldig at få et bord at sidde ved. Derefter tog vi en taxa til den sorte diamant, hvor der var "diamantnatten" med en masse fede oplevelser. Bla. udstilling med Per Morten Abrahamsens billeder, masser af god musik(Nana Jacob, Mikael Simpson og DJ Djuna Barnes), stand up comedy(Linda P. og Christian Fuhlendorff), Filmskolens afgangsfilm og en masse andet:-) Vi havde en rigtig hyggelig aften, og det var fedt at opleve SÅ mange forskellige ting på én aften. Jeg håber de snart laver et lignende arrangement igen.

Det eneste minus var, at der var enkelte ting vi ikke kunne nå at få set, da der var forsinkelser og for mange mennesker til at alle kunne komme ind og se stand-up f.eks. Jeg ville rigtig gerne ha' set Linda P. Tilgengæld fik jeg hørt Stine Stengade læse højt af Karen Blixens breve.- det gjorde hun godt:-)

6 kommentarer:

 1. Din YSL ring er ret fantastisk. Jeg er selv på udkig efter den med turkis sten, men har svært ved at støve en op. Hvor har du købt din? Ae

  SvarSlet
 2. Anonym: Den er købt hos net-a-porter:-)

  SvarSlet
 3. Uhh hvor lyder det hyggeligt! Jeg er noedt til at se 'Kvinden der droemte om en mand' - var den god??
  Jo, og saa ville jeg spoerge dig om, kender du nogle fantastiske steder i Paris? Shopping, spisning, attraktioner osv? :-) Jeg skal dertil her om en maanede og vil rigtig gerne have nogle raad! :-)
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Cathrine: Hej hej:-) Åhh vi fik desværre ikke set filmen, sååå ærgeligt! Men billeterne til filmen var helt udsolgt:-( Jeg vil også rigtig gerne se den. Mht. Paris er det ved at være mange år siden jeg boede der. Men har du prøvet at søge på nettet. Der er vidst nok nogle piger der har en blog, hvor de skriver om Paris, men jeg kan ikke lige huske, hvad den hedder. Hvis jeg kommer på navnet, skal jeg nok skrive det her.

  SvarSlet
 5. Det var en magisk aften. Jeg har også skrevet lidt om Diamantnatten - især om Mikael Simpson.

  SvarSlet
 6. Hej igen:-)
  Aarh hvor aergeligt! Haaber den er god! :-)
  Jeg proever lige at kigge lidt rundt og se om jeg kan finde noget. Tak for hjaelpen:-) Jeg tror ogsaa jeg har hoert om den blog nemlig..
  Knus
  /Cathrine

  SvarSlet