søndag den 27. september 2009

27092009

Jeg har haft en fantastisk dag med kæresten. Vi har været vidt omkring i skønne københavn. Først startede vi med at tage til Ravnsborggades loppemarked, hvor vi gik lidt rundt, men der var ikke så meget spændende synes jeg. Derefter cyklede vi ind til Rådhuspladsen, hvor der var noget bogmesse med en masse gode tilbud. Så gik vi en tur ned langs strøget og kørte til Forum designmesse den sidste time inden de lukkede, da der var gratis entré. Men jeg fandt ikke noget. Der var tilgengæld sindsygt mange mennesker, og vi er helt udmattede nu og ligger i sengen, og spiser hjemmebagte bananmuffins, og drikker te. Mmm... i aften glæder jeg mig til at skulle lave tzatiki. Jeg er totalt afhængig, haha... ligesom jeg også har en sygelig trang til falafler, og gerne flere gange ugentligt:-) Det skal jeg også ha' i aften;-)

Ha' en dejlig aften, og husk der kommer nye afsnit af"Forbrydelsen" kl 20.00!

8 kommentarer:

 1. Årh er den smukke taske stadig til salg?
  Hilsen Sisse

  SvarSlet
 2. Hej C.

  Jeg har længe tænkt over de falafler - hvor sunde/usunde er de? Altså, en fuldstændig neutralt, uvidende spørgsmål, fordi jeg simpelthen ikke ved det :)

  Kh Katrine.

  Jeg fik aldrig lavet dine blåbærmuffins, men jeg tror den kommende efterårsweekend bliver perfekt til dem, en lang gåtur i blæsten og en masse cool mint te. Mmm..

  SvarSlet
 3. exposemaximum: Thanks:-)

  Sisse Varberg: Nej den har jeg fået solgt, og fortrød med det samme, så jeg købte en ny, hahahaha... SÅ typisk mig;-) Det er jo virkelig en gudeskøn taske. Og den kan jeg ikke undværre fandt jeg ud af;-)

  Katrine: Falafler som du selv laver er rigtig sunde, men dem du køber færdigt er jo friturestegt, hvilket jo ikke er vildt sundt, men altså... det er jo stadig lækkert;-) Falafler er lavet af bla. kikærter, som har et højt indhold af protein, hvilket jo også er rigtig godt:-) Så de er næringsrige de små banditter;-)

  SvarSlet
 4. Katrine: Btw. Har du også købt cool mint te'en? Jeg elsker den te!! Sidder med en kop nu efter en lang dag på job.:-) Mmm...

  SvarSlet
 5. Ja, te-damen i Lyngby præsenterede mig for den engang i foråret, og jeg forelskede mig også i den med det samme! Gav min veninde en kop i lørdags, og hun var solgt :)

  Okay, kan jeg måske lokke dig til at skrive opskriften på dine falafler til mig? Som du nok snart har regnet ud, interesserer jeg mig også for sund og god mad som supplement til min træning :) Har altid kæmpet med overvægt, men i aften skete der noget stort (for mig): Jeg skal til fest i oktober, hvor der er vinterbadning inkl., så jeg blev nødt til at prøve min aldrig brugte bikini. For første gang i mit liv var jeg glad for hvad jeg så i spejlet. Nu kan jeg endelig se hvor sundt og godt, jeg lever :)

  SvarSlet
 6. .. Og det skulle ikke lyde helligt på nogen måde. Det var bare så ... Ja, stort for mig!

  SvarSlet
 7. Det lyder da overhovedet ikke helligt:-) Jeg er glad på dine vegne, selvom du/vi/alle mennesker jo er skønne lige meget om vi lige har lidt ekstra vægt på sidebenene, eller ikke har det. ;-)- For mig har det altid været det modsatte, at jeg har været for tynd, hvilket heller ikke er sjovt, når man er lille og bliver drillet. Nu er jeg blevet glad for at være slank, og vil stadig gerne kunne passe på mig selv og spise sundt:-) Mht. falafler kan du få en færdigpakke i Irma, hvor der står "Organic Falafel". Det er let, og de smager virkelig lækkert!! Det skal du prøve!! Og ellers får du en opskrift her. Men det kræver lidt øvelse de første par gange. Så hvis du prøver selv må du lige have en smule tålmodighed:-) Men ellers prøv dem i Irma.:-) Der er det blandet færdigt, og du skal egentlig bare tilsætte vand.

  Opskriften på falafler kommer her:

  1 pose tørrede kikærter (du kan enten lave falafler på de kogte kikærter, eller på dem der blot har stået i blød natten over)

  hvidløg
  krydderier (spidskommen, koriander, persille, chili osv.)
  evt. lidt mel for at få det til at binde sammen
  tahin

  så blender du det hele og tilsætter evt. lidt vand og olivenolie, hvis massen er for tør. Tilsidst ruller du dem til små kugler og steger dem på panden i godt med kokosolie eller olivenolie:-) Og så har du lækre falafler. Det kræver lige lidt øvelse til at starte med mht. hvor fast massen bliver osv. Det er vigtigt den er ret fast, når man steger dem, så de ikke "flyder" ud på panden :-)

  Held og lykke med det ;-)

  SvarSlet