onsdag den 9. september 2009

Crepe crepe..


Sorry for min ringe blogging de sidste par dage, men jeg har simpelthen haft så tralvt. Både med start på Play Teater og med arbejde. Jeg har været helt smadret mandag og tirsdag eftermiddag efter teater. For det første er der så mange nye indtryk, og for det andet kører lærerene bare lige på og hårdt, hvilket er super fedt, da jeg er sikker på, at jeg kommer til at lære rigtig meget på det her år. Vi er kun blevet optaget 6 og ikke 8, hvilket jeg kun synes er endnu bedre. Så bliver det endnu mere intenst, og der er større mulighed for at lære de andre mennesker rigtig godt at kende. Vi er startet ud med improvitations øvelser, dramaøvelser, motiv-handling-mål metoden til at arbejde med en tekst osv. osv. Ihh det er spændende. I LOVE IT, som Ole Henriksen ville sige det ;-)

I dag har jeg været i Århus hele dagen på job for et tøjmærke, der hedder Phobia. Det har været en hylende morsom dag, og jeg har virkelig hygget mig og haft det sjovt. De to piger fra Phobia er noget af det sjoveste der findes på denne jord. De har virkelig humor og selvironi så det batter! Og i dag fik de den ide at klæde sig ud, efter jeg havde sagt til Lisa (den mørkhåret af pigerne) at hun lignede Mary lidt. Det startede stille og roligt ud med en lille fin Mary hat, men jeg ved ikke, hvor meget Mary der er over de billeder jeg fik taget. Det tog vidst lidt overhånd;-) Og pludselig var Mary mere en Anni-type med store lyserøde silikone læber. Der gik fuldstændig fjolleri i den, og det er længe siden jeg har haft en så sjov arbejdsdag. :-) Der gik vidst crep i den.

Nu vil jeg smutte i bad, så jeg kan få mit dejlige 80'er crep hår glat igen. I morgen venter endnu en arbejdsdag for Alt for damerne.

4 kommentarer:

 1. Hej Charlotte

  Det ser ud som en virkelig sjov dag :-)

  Jeg er helt vild med din make up på det første billede, især hud- og øjenmake up. Du kan vel ikke tilfældigvis huske nogle af de produkter, som blev brugt af make up artisten? Især øjenskyggen (eller hvad der er brugt dér) har lige den nuance, jeg forgæves har ledt efter til mine blå øjne...

  Ellers tak for en inspirerende blog.
  Anita

  SvarSlet
 2. something funny and interesting :)

  SvarSlet
 3. Fine billeder med crep hår! ;-)

  Hilsen Funda

  SvarSlet
 4. anitamikkelsen: Ja det var virkelig en sjov dag :-) Jeg kan ikke huske, hvilke mærker make-up artisten brugte lige til det look, men jeg er ret sikkert på at det var mac en hel del af det, og tror også jeg har set en øjenskygge fra mac, som minder lidt om denne her på billedet. :-) Måske du kan prøve der??

  exposemaximum: Yeah it was so much fun. Really funny designers;-)

  Funda: Ihh tak ;-) hehe..

  SvarSlet