tirsdag den 22. september 2009

Monologer og gyserhistorier!I må undskylde at det ikke bliver til så meget blogging lige for tiden, men jeg har så travlt på teaterskolen. Jeg har jo slet ikke fået fortalt jer om, hvor fedt det er og hvor glad jeg er for at være blevet optaget. Jeg føler mig virkelig heldig, at få lov til at lave det jeg brænder allermest for hver eneste dag. Det er jo fantastisk! :-)

Vi er fuld gang med at forberede en forestilling, og har allerede fremvisning her d. 9 oktober, hvor vi i forbindelse med, at det snart er hallowen hver især har skrevet en gyserhistorie, som vi skal fremføre. Nogen viser deres som monologer, og andre som et realt teaterstykke. I min gyserfortælling er alle 7 elever med, og jeg tror det bliver rigtig spændende og uhyggeligt. Mere vil jeg ikke afsløre;-)

Udover det er der snart sidste frist for tilmelding til statens teaterskoler. -København, Odense og Århus, så vi er også i gang med tekstarbejde. Det er vildt spændende, og jeg er så småt ved at spore mig ind på, at jeg måske vil gå op i noget komik. Jeg synes nu Romeo og Julie kunne være meget interessant, men jeg gik op i "Frøken Julie". sidste år, så jeg tænker det ville være godt at prøve noget andet end et klassisk stykke. Det behøver ikke nødvendigvis være komik, men måske noget mere moderne.

I må endelig sig til, hvis I sidder der ude og har nogen teaterstykker I synes der er helt fantastiske, som I vil foreslog mig at læse. For lige nu er jeg en åben bog, som bare skal prøve at suge alt til mig. :-)

4 kommentarer:

 1. hvor lyder det bare spændende. og tillykke med at du laver lige det du har lyst til - det kan da ikke bliuve bedre så! :)

  tænkte på din tee fra The Mountain - hvilken størrelse er den i? jeg er nemlig ved at bestille en top fra The Maountain, men er i tvivl om størrelse ? :)

  SvarSlet
 2. Camilla: Hej Camilla:-)

  Ja det er såå skønt:-)

  Min tee har jeg bestilt i XL, så hvis jeg var dig ville jeg nok bestille den i X eller XL, hvis du vil have den lidt kjole-agtig:-)

  SvarSlet
 3. okay. tusind tak for svaret. det hjælper altid at høre hvilke størrelser andre bestiller, så man bedre kan sammenligne :)

  SvarSlet
 4. Det var så lidt:-) Og jeg mente selvfølgelig L el. XL...;-)

  SvarSlet