mandag den 28. september 2009

Kampagne for Lund of CopenhagenSmukke efterårsbladeI dag har jeg arbejdet hele dagen for Lund Of Copenhagen smykker. Det har været en rigtig lang dag, men også super sjov og hyggelig, Stilen var meget glam og filmstar diva, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Tildsidst skød vi 3 billeder udenfor, og det var skide koldt, da jeg kun havde en meget tynd skjorte på, men sådan er det at være model, man må squ lide indimellem;-) Inden da havde vi skudt hele dagen (ja hold nu godt fast!) på toiletterne under nyhavn lige ved kanalbådene. Meget spøjs oplevelse, men der var nogen fine detaljer på toilettet, som designeren synes ville være fedt at få med på billederne. :-) Jeg er glad for det ikke er mig, som er tissekone og skal passe på de toiletter en hel dag, for selvom toiletterne er fine må det da være noget nær det mest dødsyge job i verden!

Vi fik lækker frokost på en middelfin café. Der var dog bananfluer overalt på cafeén, hvilket var rigtig ulækkert, og jeg forstår virkelig ikke, hvordan det kan lade sig gøre på sådan en café, der ligger så centralt, og som er så turistet. Addrr..... De gav os da heldigvis vandet og kaffen gratis. Jeg kom dog til at sige lidt for højt, men ment som en joke: "Nå fik vi så det hele gratis" med et glimt i øjet, men tjeneren så ikke så glad ud, ups;-)

I morgen skal jeg på teateret (skulle jeg jo egentlig også ha' været i dag), og jeg glæder mig:-) Jeg skal lige have læst et teaterstykke færdig til i morgen. Så jeg må hellere komme i bad og få al lakken ud af håret.

Ha' en dejlig aften alle sammen:-)

2 kommentarer:

  1. your face and those flowers are beautiful

    SvarSlet
  2. exposemaximum: Thanks:-) But its not flowers, but leaves.

    SvarSlet