søndag den 20. september 2009

Blegede brynJeg har rimelig mørke bryn fra naturens side, men overvejer lidt om jeg skal blege mine bryn en anelse? Jeg har prøvet et par gange som model at få det gjort i forbindelse med jobs, og det ser jo altid fedt ud på billeder. Det eneste jeg er lidt nervøs ved, hvis jeg vælger at gøre det for real er, at jeg så er nødt til at have lidt make-up på hver dag, for ellers ser jeg nok ret syg ud. Og jeg er bare ikke god til make-up tideligt om morgenen, så det ender næsten altid med ingenting. Jeg tror jeg overvejer lidt videre.

Hvad synes I? Skal jeg prøve at gøre det?

Billeder af mig er fra et gammelt Costume.

10 kommentarer:

 1. Nu har jeg helt lyse bryn fra naturens side(som i man stort set ikke kan se mine øjenbryn) og jeg tar aldrig noget makeup på udover mascara, i hvert fald ikke til hverdag. Så tror ik det er noget der er et must :)

  SvarSlet
 2. Nej det er rigtig nok. Kan være jeg bare skal springe ud i det :-)

  SvarSlet
 3. Man kan jo sige, at det kommer igen :)
  Og dit ansigt forsvinder på ingen måde - overhovedet. Du er stadig ligeså smuk :)

  SvarSlet
 4. Tak Sidsel:-)

  Uhh tror snart jeg skal i gang med at blege bryn, hehe..:-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville gøre det hvis jeg var dig!! ;)
  du bliver sikkert endnu smukkere!! :D haha..

  http://ohsobi.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. haha... i hvert fald mere speciel at se på:-)

  Tak Billie... ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg har mere eller mindre usynlig bryn fra naturens side - og jeg farver dem - altid. Husker især at gøre det, fordi jeg engang fik en kommentar om at hele mit hoved jo nærmest var ren pande - eller noget i den stil. Har været en smule paranoid siden da... :P
  Summasumarum... Jeg er ikke så stor fan af blege bryn. Synes at øjenbryn er med til at forme og give ens ansigt karakter. (men igen - jeg er en smule bryn-traumatiseret)

  SvarSlet
 8. Hald: Haha åhh din stakkel! Jeg kan sagtens sætte mig ind i dit bryn-traume. Og jeg er helt enig i, at bryn er med til at skabe en flottere øjenform tit og ofte, men der kan nu også være noget fint med det helt blege, da det jo så fremkalder øjets farve.

  Hvor ofte farver du egentlig dine bryn. Nu fik jeg pludselig den ide, at det også kunne være fedt at farve mine bryn endnu mørkere (haha går lige i den modsatte grøft!). Jeg har prøvet det før, og det ser jo også flot ud.

  Hilsen
  brynfreaken... ;-)

  SvarSlet
 9. Haha.. Well... jeg farver dem forholdsvis tit, (når jeg husker det hehe), og ellers tegner jeg dem lige lidt op. Tror egentlig jeg burde farve dem med ca 1½ uges mellemrum - men altså, nu er jeg også ret sølle udrustet på bryn-området. De skal virkelig have en hjælpende hånd - ofte! :D

  Bortset fra det har du bestemt en pointe mht de lyse bryn og at det giver fokus til øjenfarven. Det havde jeg ikke lige tænkt over midt i mit bryn-traume ;)

  SvarSlet