lørdag den 9. januar 2010

9/1-10


Pels: topshop, skjorte: topshop, sweatshirt: aa, lædernederdel: vintage og sko fra seychelles

Uhh, sikke det blæser i dag! Jeg glæder mig virkelig til at vejret bliver bare lidt lunere, selvom det er smukt i dag, når solen skinner:-) Men hundekoldt!!

Nu har jeg lagt mig under dynen, og vil have mig en lille lur, inden jeg i aften skal ud og spise med familien. Det skal nok blive hyggeligt:-)

Kan I holde varmen??

17 kommentarer:

 1. Ja for pokker det er koldt udenfor!
  Fint outfit og mange detaljer.

  http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. sneen er væk her;-) Virkelig flot nederdel, fede detaljer:-)

  SvarSlet
 3. Islands of fashion: Ja det er den ikke helt her, men det er sindsyg koldt. Jeg skal ud om lidt, og det blir' altså med dunjakke og ugg støvler! :-)

  SvarSlet
 4. Elsker din sweatshirt, hvor er den købt og til hvor meget? :D Er lige kommet hjem fra Amager - der er endnu koldere end her i kbh!

  SvarSlet
 5. Der er masser af sne her i Holstebro og det er sindsygt koldt.. så nej jeg kan ikke holde varmen hehe :) Er det dine naturlige krøller eller hvordan har du lavet dem? De er nemlig super fine, og det er outfittet i øvrigt også :)

  SvarSlet
 6. Lene: Tak:-) Den er købt hos American Apparel, og jeg husker ikke helt prisen. Men deres tøj plejer jo at være til helt okay priser:-)

  Kristina Mikkeline Ludvigsen: Jeg kan heller ikke holde varmen... i hvert fald ikke særlig længe ad gangen. Jeg har bare haft en fletning, det er derfor det "krøller" lidt:-)

  SvarSlet
 7. Jeg kan ike holde varmen. Det er ALT for koldt!!
  Jeg havde uheldigvis glemt at tænde for varmen på mit værelse i dag, så jeg kom hjem til et meget koldt værelse, øv øv :(

  SvarSlet
 8. marie-bm: Jeg er lige kommet hjem lige nu, og det er sååå koldt udenfor lige nu. Det blæser helt vildt, og derfor virker det som om det er endnu koldere end det egentlig er! Nu sidder jeg under dynen med varm te og lidt guf;-) Ahh..så kan man lidt igen, hehe..

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej Charlotte

  Jeg har lavet et indlæg på min blog, hvor jeg viser hvordan forskellige bloggere bruger maxi-nderdelen. Her har jeg brugt et billede af dig for et par uger siden (med link) -håber at dette er ok ellers må du endelig skrive til mig.:-)

  SvarSlet
 10. Sidsel: Det er bare helt iorden:-)

  SvarSlet
 11. Uh ja, en god kop the kan virkelig redde en i disse dage :)

  SvarSlet
 12. Hej Charlotte,
  Jeg ahr lige et spørgsmål jeg håber du vil svare på. Jeg vil lige høre dig, hvordan du får dine billeder så store? Når jeg uploader mine billeder bliver de meget små?! Og selve "rammen" jeg skriver i fylder kun ca. det kvarte af computerskærmen? Det vil være en STOR hjælp, hvis du lige gider tage dig tid til at svare. Mvh. Christina.

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 13. Elsker det! Mere kan jeg ikke sige :)

  SvarSlet
 14. Christina: Hej:-) Jeg uploader mine billeder i det der hedder imageshack.us, og tager derefter og kopier linket over i blogspot. Jeg håber du kan finde ud af det, ellers skriver du bare igen:-)

  SvarSlet
 15. TUSIND tak skal du have. Virkelig sødt af dig at hjælpe.

  mvh. Christina.

  http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet