lørdag den 16. januar 2010

Lørdag


Blazer: Phobia, tee: Alexander wang, jeans: April77, støvler: Notabene og taske fra Alexander Wang

Jeg føler mig virkelig uinspireret fortiden mht. tøj, og hvad jeg skal tage på. Jeg er træt af kulden, der gør jeg konstant ender i jeans med strømpebukser under(very sexy!), fordi alt andet er for kold. Og så har jeg vidst også en tendens til at ende i sort de her dage.

Jeg vil løbende sælge ud af garderoben det næste stykke tid, da jeg gerne vil have sparet en masse penge sammen til en stor rejse;-) - jeg går lidt rundt med en lille drøm om at tage til New York, London eller muligvis L.A for at tage nogle skuespillerkurser, hvis jeg ikke kommer ind på en af statens teaterskoler i år. Men nu må vi se. Ellers har kæresten og jeg også flere gange talt om at tage på road trip rundt i USA. Jeg er bare så træt af danmark lige nu, og vejret! Ja undskyld den lidt negative stemning;-) Jeg håber (tror godt) I kan bære over med mig.. ik'? ;-)

34 kommentarer:

 1. hej charlotte.
  jeg har det fuldstændig på samme måde med DK, og fedt at der er plads til lidt negativt på bloggen!
  jeg synes tværtimod, at dette outfit er vildt inspirerende! jeg ville gerne høre, hvor du har købt din hue, og hvad du har givet for den? det samme med tasken :)
  jeg elsker de to ting, og jeg håber, du gider at svare (det er du så sød til), og at det er i orden, at jeg spørger ;)
  mvh
  marie

  SvarSlet
 2. ELSKER det outfit der - du ligner en milliard i sort toej! Er vild med din makeup, casual men rigtig laekkert. Maa jeg spoerge hvad makeup du bruger? :-)
  Knus
  /Cathrine

  SvarSlet
 3. Jeg haaber du vaelger London - det er en fantastisk by, og jeg er lykkelig for at bo her! Saa mange muligheder og oplevelser! ;-)
  Knus
  /Cathrine

  SvarSlet
 4. ÅÅh hvor har jeg bare samme følelse...
  Jeg er bare træt af lag på lag... på lag.. Og hvor hjælper det bare ikke, når alt sommertøjet er på vej ind i butikkerne ..Suk ! Haha.. Kan heller slet ikke vente til jeg skal til Hawaii ..
  Synes det lyder som en super spændende ide, med at tage til NY, London eller L.A hvis du ikke kommer ind.. Kan anbefale at kigge på kilroyeducation.dk, mener jeg så de havde noget forbindelse til noget film/skuespillerskole i NY og L.A ..

  SvarSlet
 5. I like!:-)

  http://choicewithnoise.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Marie: Hej:-) Jeg er glad for du føler dig inspireret;-) Og selvfølgelig er det okay du spørger:-) Huen er såmænd bare fra H&M's herreafdeling, og tasken fra Alexander Wang er købt på Alexander wangs hjemmeside, men de sender kun til USA, så jeg fik den sendt til Mille (fra Whynotblog), da hun studerede i NY, og hun tog den så med hjem til mig. :-)

  afashionstatement: MANGE tak:-) Ja jeg havde lige lidt make-up på i dag, da jeg har været til fødselsdag;-) -Jeg brugte young blood's mineralfoundation, rouge fra Mac, eyeliner fra Mac og mascara fra L'oreal.:-) Og ja jeg overvejer også London meget kraftigt. :-)

  Josephine: Ja jeg er også bare sååå træt af det. Hvor er du heldig, at du skal til Hawaii. SNYD! ;-) Tak for linket. Det vil jeg da lige kigge på:-) Mange tak..

  SvarSlet
 7. Jeg forstår dig virkelig godt!!
  Jeg er SÅ træt af det her vejr! Man er virkelig begrænset i sit tøjvalg, og det irriterer mig grænseløst!
  Uh det var godt at komme af med noget vrede ;)

  SvarSlet
 8. marie-bm: Ja det er godt at komme af med lidt frustration, hehe ;-) Forhåbentlig bliver det snart bare en anelse varmere...

  SvarSlet
 9. Jeg har det på præcis samme måde!

  http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. hvad har du givet for din taske, hvis man må have lov at spørge? :)

  SvarSlet
 11. :) Jeg tror mange kan følge dig. Hvis jeg kunne ville, jeg også rejse langt væk til varmere steder. Spændende med skuespillerkurser i USA, håber du kommer ind :)

  SvarSlet
 12. Jeg elsker huen og tasken og... Det hele! You are fab!

  Ved hvad du mener mht Danmark!

  SvarSlet
 13. Jamen selvfølgelig! Det her kronisk grå vejr, er alt for trist og tror det meste af befolkningen længes efter sommer, varme briser, strand, kjoler og lign..

  http://jemappellebecky.blogspot.com/

  SvarSlet
 14. Tror mange har det sådan !
  Er træt af at kong Vinter styre landet for tiden - og er det ikke som om, at det ingen ende vil tage !?
  Man har bare ikke lyst til at stå og gøre sig lækker, når ens hår alligevel bliver klasket at den største hue og ens næse er mere rød end ens læbestift ! .. øv altså ..

  SvarSlet
 15. I love the outfit and felt quite inspired by the photos ;) Thanks for a great blog!


  //thelostdays.wordpress.com

  SvarSlet
 16. Sådan har jeg det også! Er bare helt lost med hvad jeg skal tage på for tiden :( Men jeg synes dine biker-bootes er ret fede ;)

  Www.cocomarco.blogspot.com

  SvarSlet
 17. I have no idea what you are writing about but I really love your blog and pictures :)++

  SvarSlet
 18. Charlotte!
  Virkelig skøn blog, jeg synes du helt klart skal vælge London. Elsker den by :)
  Kan du huske hvor meget dine støvler har kostet? De er jo vidunderlige!

  Klara

  SvarSlet
 19. fadetoblack: Thanks:-)

  Klara Pauline: Mange tak:-) Jeg tror jeg gav omkring 2600kr for støvlerne. Og ja London er en fantastisk by!

  SvarSlet
 20. Hvor har du købt Alexander studded bucket bag?

  ..jeg har været forbi forskellige hjemmesider, men ved ikke helt hvem jeg kan stole på!

  Fin blog*

  WWW.GIRLSONBEADS.BLOGSPOT.COM

  SvarSlet
 21. JOSEFINE: Det har jeg svaret på, på en kommentar længere oppe;-)

  Og mange tak:-)

  SvarSlet
 22. Hej Charlotte ;-)
  Jeg bor i London, men har kun vaeret her i 7 maaneder ;-) Skal bo her paa ubestemt tid, saa er hundrede paa at jeg nok skal faa mig en maase oplevelser, men siden at du har vaeret i London foer, taenkte jeg om du havde nogle tips jeg ikke maaske ikke kendte? Gode steder, fede oplevelser, god shopping? Er nemlig sikker paa at jeg ogsaa ville finde det ret fedt! :-) Er saa glad for din blog, al din inspiration og skoenne indlaeg!
  Knus
  /Cathrine

  SvarSlet
 23. afashionstatement: Hej Cathrine, mange tak for al din dejlige ros:-) Skønt! Og ang. London er jeg desværre ikke så kendt i byen. Jeg har været der en del gange på job, men det er ofte hotel værelse og arbejde, eller ud og hjem samme dag. Men jeg regner med at tage dertil her til foråret med kæresten, og så skal jeg nok holde "udkig" og fortælle, hvis jeg finder spændende butikker, evt. vintage:-) Men jeg elsker Camden markedet:-)- det er et super hyggeligt og anderledes område, og der fandt jeg også et par fede vintage ting sidste år. :-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 24. Synes det er rigtig godt outfit du fik sat sammen der, selvom du skriver at du er lidt uinspiret for tiden :)

  SvarSlet
 25. Gossip Girl: Mange tak:-) det var sødt sagt..

  SvarSlet
 26. Jamen det var så list. Jeg synes hvert fald det er rigtig inspirende. Jeg håber du kommer ind på teater uddanelsen. Held og lykke.

  SvarSlet
 27. I've just discovered your blog and I love it! You've a great style!

  If you want, check out my blog and leave a comment! Thanks!

  www.abitoffashion.com

  SvarSlet
 28. MELISSA Z.: Thank you! :-) I will take a look at your blog later, thanks:-)

  SvarSlet