søndag den 10. januar 2010

CECILIE STENSPIL

Den smukke skuespillerinde Cecilie Stenspil fra "livvagterne" er en af de skuespillere jeg virkelig er blevet betaget af ! Wow, hun er virkelig dygtig. Hun har en helt utrolig udstråling og er meget troværdig. Jeg har også haft glæden af at møde hende i virkeligheden og tale ganske kort med hende, og hun er tilmed enormt sød og nede på jorden. Hun er iøvrigt uddannet fra Odense teater:-)

16 kommentarer:

 1. Nu er det ikke for, at ødelægge den fine stemning, men synes netop Cecilie har et meget "deer in headlights"-udtryk og det irriterer mig gevaldigt og får mig til at gå i kast med anelser om hendes personlighed, så synes det er ærgeligt, at hun altid skal se så overrasket ud.

  SvarSlet
 2. Jeg er fuldstændig enig! Hun er noget af det smukkeste. Jeg er ikke nogen stor fan af livvagterne, men hun gør det nu godt.

  SvarSlet
 3. Charlotte jeg er også helt enig med dig. Hun er så smuk. Er også helt betaget af hende, nu ved jeg ikke så meget om skuespil, men hendes udseende betager mig meget.
  /Louise

  SvarSlet
 4. anja: Okay, det synes jeg slet ikke:-) Jeg synes hun er meget alsidig i hendes udtryk, mens det samtidig skinner igennem at hun er sin helt egen.

  Anonym: Jeg kan godt lide livvagterne, men jeg er også lidt en sucker for næsten alle de danske serier, der har kørt/kører på dr1;-) Og ja hun gør det sindsyg godt!

  stinsoglullu: Ja hun betager også mig:-)

  SvarSlet
 5. hun er super sej, jeg er vild med hendes måder at lave teater på hun er meget dygtig(o:
  knus cecilie..
  ps C- lotte jeg skal nok informere dig om hvordan det er gået med bøllebobcastingen så snart jeg for besked!

  SvarSlet
 6. Hej Cecilie:-) ja det må du endelig gøre... det glæder jeg mig til at høre om;-)

  kh.
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Hej Charlotte,
  Har du ikke haft en "artikel" om en mat neglelak, eller en lak man lagde over for at få den matte effekt? Hvis du har vil du skrive mærket på denne og eventuelt, hvor man kan købe det?
  Venlig Hilsen
  Christina

  SvarSlet
 8. Anonym: Jo:-) "Matte about you", fra Essie. Og du finder den på Ebay. Der købte jeg ihvert fald min:-) Den er super god, og lever op til the matte finish;-)

  SvarSlet
 9. Hej!

  Super sej blog du har, beundre meget dit design øverst på siden med alle billederne.
  Ved godt det ikke har noget med sagen at gøre, men hvordan har du fået din blog til at fylde hele siden? Bruger du en speciel skabelon, hvis ja hvilken? og ved du om man selv kan lave sin skabelon, hvis ja hvordan?
  Håber du vil hjælpe, da jeg selv har opgivet at finde ud af, hvordan man gør.

  SvarSlet
 10. Anonym: Hej:-) Mange tak. Jeg har brugt en af de skabeloner der er til blogspot, men kan ikke huske hvad den hedder. Men hvis du kigger under skabeloner, og prøver dig lidt frem, tror jeg du finder den:-) -der er ikke vildt mange at vælge imellem:-) Ellers må du bare skrive til mig igen, så skal jeg se om jeg kan finde ud af, hvad skabelonen hedder:-)

  SvarSlet
 11. Hej Charlotte (;

  Er ret 'ny' tilkommende her, på din blog, og jeg må sige, at jeg - selvom jeg ikke er vild med, at bruge ordet, da det ret hurtigt lyder voldsomt - er blevet afhængig af, at tjekke dine outfits ud - der er ikke noget mere inspirerende, og det kommer lige fra hjertet!
  - Sidst jeg så dig - udover her, på bloggen, var i Billed Bladet som jeg altid kigger igennem - især for mode-siderne (; - Der var du der så pludselig, på en af siderne og kender du det, når man har fulgt en person - enten på tv, nettet eller en blog - så føler man, at man kender personen -og det er altså tilfældet med dig, sjovt nok! - Jeg sagde inden i mig selv "Gud, det er sku da Charlotte" - og tænkte straks på Stylegallery hvor du og jeg har profil - men selvfølgelig også på bloggen her, og som sagt er den en kæmpe inspiration til min stil (:
  Men ALTSÅ - pointen - som helt forsvandt i alt denne virvar af ord - er, at jeg også følger med i "Livvagterne" og netop har tænkt samme tanke: Hun har virkelig smukke træk, og lige fra begyndelsen har jeg været betaget af hende .
  - Så der deler vi i hvert fald samme tanke (;

  Jeg ønsker dig held og lykke med din skuespiller-karriere, og håber at se dig i film eller evt. teaterstykker i fremtiden - måske i salskab med mig, da jeg har haft samme tanke i mange år (; haha ..

  Venlig hilsen
  Alice H.

  SvarSlet
 12. Anonym: Hej Alice,

  hehe hvor er sød..sidder helt og smiler:-D Sikke en masse dejlige ord, og tak for al rosen. Det er så skønt:-) Og ja... det ku' da være hyggeligt hvis vi mødtes indenfor skuespillerfaget en dag;-) Hvem ved... its a small world:-)

  Ha' det smukt!

  Kh.
  Charlotte

  SvarSlet
 13. Ah, jeg er faktisk også begyndt at se Livvagterne, har set de to sidste afsnit, og hold op hvor er hun køn og inspirerende :)

  SvarSlet
 14. Hej igen!

  TaK for svaret, men jeg kan stadig ikke finde den skabelon hvor bloggen fylder hele siden? Jeg synes faktisk, jeg har prøvet dem alle uden held desværre? Måske kan du hjælpe! :)
  Hilsen mig.

  SvarSlet
 15. Anonym: Hej:-) Jeg bruger den skabelon der hedder 'Minima Stretch'

  Håber du får det til at virke:-)

  SvarSlet
 16. Hej igen!

  Tusind tak for hjælpen, det var pænt af dig, at du gav dig tid til det(: Endnu et tegn på at du er en fantastisk person. Det virker nu, så tusind tak, for hjælpen endnu engang.

  Knus fra mig.

  SvarSlet