onsdag den 27. januar 2010

MAC make-upJeg har helt glemt at vise jer det make-up jeg købte i Gatwick lufthavn den aften mit fly var forsinket. Make-up er ellers noget af det jeg bruger færrest penge på, men den aften fik den ikke for lidt. Jeg skulle have tiden til at gå, så jeg tænkte det var okay at skeje lidt ud;-)

Jeg købte en pensel, to øjenskygger. En i mat mørkegrå, og en med mere shimmer. - knight divine hedder den sidste, og jeg synes det er en sindsyg flot farve. Svært at se på billedet! Og så købte jeg en lille "pakke" med tre forskellige eyelinere. En flydende eyeliner, en kohl med lidt mere shimmer i og en i helt sort. Super fine allesammen:-)

7 kommentarer:

 1. Hej Charlotte!
  Tænkte på hvilken monolog du har valgt til din optagelsesprøve på teaterskolen. Jeg står nemlig i den situation, at jeg søger ind på musicalakademiet inden længe. Jeg har valgt de sange jeg skal søge ind med, men vi skal også vælge en monolog på højest 3 minutter. Kender du en god monolog indenfor den tidsramme, som har noget kød på?
  Elsker din blog og fedt du også elsker at spille teater. Hilsen Mika

  SvarSlet
 2. Anonym: Hej Mika, lyder spændende med musicalakademiet. Det havde jeg faktisk også tænkt på, men dans er ikke lige min stærkeste side;-) Jeg valgte en monolog fra "Omstigning til Paradis", hvor jeg spillede Blanche. Men det er svært for mig at anbefale dig en monolog, da det er en utrolig personlig ting, hvad der falder i ens smag. Og da jeg slet ikke kender dig gør det, det ikke lettere:-) men jeg elsker Astrid Saalbachs stykker, Strindberg, Holberg, Tennessee Williams for bare at nævne få:-) Jeg håber du finder en god monolog:-) Og held og lykke!

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Tusind tak skal du have. Tror jeg må på biblioteket og låne en masse stykker. :)
  Hilsen Mika

  SvarSlet
 4. Anonym: Ja gør det! :-) Astrid Saalbach "Det kolde hjerte" er rigtig godt... det var jeg lige ved at vælge at gå op i:-) Måske det er noget for dig.

  SvarSlet
 5. Wauw nogle flotte katteøjne :) Fin makeup

  kig forbi
  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hey, Love your style
  Just wanted to let you know I have features one of your looks in my latest post: http://www.thefashioncloud.com/categories/high-higher-highest/

  Hope you like it

  xx
  FashionCloud

  SvarSlet