søndag den 31. januar 2010

Homemade food!

Jeg har ikke fået lavet så mange madindlæg på det sidste, fordi jeg har haft så travlt. Jeg har derfor ikke haft så meget tid til at eksperimentere med nye madopskrifter, men I får da alligevel lidt billeder af de ting jeg har spist på det sidste. Hjemmelavet mousakka med jordskokker, hjemmelavet pizza, tærte og rodfrugtfad med lidt gedefeta. Og i aften har jeg tænkt mig at bage muffins.- Dem der allerede ligger under etiketten "Mad".

Håber I ellers har haft en god weekend. Det har jeg. Jeg startede med at arbejde for magasinet Woman hele fredagen, hvorefter hele holdet spiste en lækker frokost sammen på "dalle valle". I går var jeg til barnedåb med kæresten og alle hans venner. Det var super hyggeligt, og vi kom først hjem hen ad aftenen, hvor der lå post fra teaterskolerne, og jeg er desværre ikke gået videre til 2.prøven nogen af stederne. Det er frustrerende og rigtig ærgeligt, men der er ikke noget at gøre ved det, og jeg havde indstillet mig på det, da jeg ved der er over 1000 aspiranter der har søgt, og de skal allerede korte det ned til 70 stykker til 2.prøven, men jeg håber snart der sker lidt på den front. -Skuespillerfronten:-) Jeg skal muligvis castes til en engelsk film, men det er stadig lidt langt ude i fremtiden, så jeg skal nok fortælle mere om det, hvis det bliver til noget:-) I dag har jeg bare slappet af, og sovet længe, så skønt! Og i morgen arbejder jeg igen.

Ha' en dejlig aften, og husk at se "livvagterne" i aften til dem af jer der følger med i det;-)

25 kommentarer:

 1. Hej.
  Jeg synes det er noget vildt lækkert mad/opskrifter du lægger ud her på bloggen - skønt!
  Kunne du ikke tænke dig at lægge opskrifterne på sin tzatziki og kikærtesalat ud? :)

  //Sofie

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dog lækkert ud!!:-)

  Choicewithnoise.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Sofie: JO selvfølgelig:-) Er det en bestemt kikærtesalat du tænker på?? Tzatiki er rigtig nemt faktisk.

  Du skal bare bruge:
  1 agurk
  2 fed hvidløg
  salt/peber
  græsk yoghurt
  evt. lidt olivenolie

  Du river agurken på et rivejern, og presser derefter al vandet ud af agurken ved f.eks at lægge det i en si og presse med hænderne. Derfter blander du med yoghurten, så meget du nu har lyst til. Jeg kan godt lide, når der ikke er alt for meget yoghurt, men at man også kan smage agurkestykkerne, og så i med revet hvidløg, og smag til med salt og peber og evt. lidt olivenolie:-) Du kan jo også vælge at krydre den endnu mere med lidt chili og persille f.eks, eller frisk mynte:-) Nemt og lækkert!

  SvarSlet
 4. Cecilie: Mange tak:-) Det er det også;-)

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte!
  Den ret du har billede af m. aubergine og svampe, kan du skrive opskriften på den? Jeg er forelsket! Mvh Sigrid

  SvarSlet
 6. Sigrid: Hehe... "jeg er forelsket", hvor godt! ;-) Men faktisk ligger opskriften allerede under "MAD" etiketten, som du finder ude i siden. Og så har jeg bare kogt nogle jordskokker ganske let, og puttet i retten. Det gør at den virkelig mætter! :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det vidunderligt lækkert (og sundt) ud!

  http://sippli.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. hvor ærgeligt for dig at du ikke kom ind - men ja det er bare så svært at komme igennem det nåleøje, når der er så mange ansøgere! men bare hold hovedet højt, for der er jo også mange andre måder at komme ind i skuespillerverdenen på :)

  og hvor ser det lækkert ud al den mad - pizza og tærte er bare yndlingsmad. kunne du måske lægge opskrifterne på disse to ud ? :)

  SvarSlet
 9. Lisa: Ja det er også rigtig lækker mad:-)

  Camilla: Ja jeg fortsætter bare med at søge, og håber på at jeg måske også kan være heldig at komme til at lave lidt i mellem tiden der har med teater/film at gøre:-)

  Tærten ligger faktisk allerede under etiketten "MAD" :-) Og mht. pizzaerne kan jeg godt ligge opskriften ud, men pizzabundene er lavet med noget specielt mel, nemlig fuldkornsrismel og boghvedemel, så jeg ved ikke om du stadig ønsker opskriften? Det er altså ikke en klassisk pizzabund med hvedemel.

  SvarSlet
 10. Ja! Du har et billede af en rigtig lækker kikærtesalat sammen med falafler og tzatziki under "MAD" - det var den jeg tænkte på :)

  Og tusind tak for tzatziki-opskriften.
  Jeg vil begynde med det samme!

  //Sofie

  SvarSlet
 11. Sofie: Jeg kan ikke lige finde den du tænker på. Tror du, at du tænker på den med linser? For jeg har en, hvor jeg har lavet tzatiki, falafler og en linsesalat:-)??

  SvarSlet
 12. Det må være den :-)

  SvarSlet
 13. Sofie: Men den kan du også sagtens lave med kikærter, hvis du ikke har linser.

  Du kan jo bruge, de grøntsager du bedste kan lide. Nogle gange laver jeg linsesalaten med små tern af gulerødder og så masser af frisk persille, og en dressing af olivenolie, hvidløg, spidskommen, chili, citronsaft, tamari(soyasauce), og så blander jeg bare det hele godt sammen. Du kan jo også bruge små broccoli buketter, og kartofler, eller peberfrugt og tomater. Det er kun fantasien der sætter grænser:-) Men det er rigtig vigtigt med krydderierne, så det kommer til at smage af en masse.

  SvarSlet
 14. Tusind tak!
  Det lyder godt. Jeg må være lidt kreativ :-)

  SvarSlet
 15. okay så må jeg lige kigge på den tærte :)
  med hensyn til pizzaerne regnede jeg ikke med at det var en traditionel pizzabund, så det var også derfor jeg var interesseret ;) så vil meget gerne have opskriften, hvis du har sådan en liggende :)

  SvarSlet
 16. Camilla: Ja gør det:-) Jeg skal nok skrive opskriften på pizzabundene senere:-)

  SvarSlet
 17. elsker, elsker, eeelsker mad indlæggene!
  lyder spændende med filmen - held og lykke! :)

  SvarSlet
 18. Hej Charlotte,
  jeg elsker dine madindlæg, det ser altid så lækkert ud!
  Jeg tænkte på noget, er du egentlig vegetar? :-)

  SvarSlet
 19. Anonym: Hej:-) Ja jeg er vegetar, men spiser fisk. :-) Dejligt at du kan lide madindlæggene:-)

  SvarSlet
 20. Fed blog. Faldt over den i lørdags og brugte en del tid på at læse dine indlæg. Meget inspirerende. Jeg glæder mig allerede til næste indlæg!

  Kh Emilie

  SvarSlet
 21. Anonym: Mange tak:-) Det er jeg glad for du synes:-)

  SvarSlet
 22. Ja rigtig fed blog!
  Og ja du må bare blive ved at klø på mht skuespillet! Forhåbenligt lykkes det at komme ind på et tidspunkt, og ellers er der også en del skuespillere der er autodidakte, hørte det fx lige om Mia Lyhne...

  SvarSlet
 23. Anonym: Mange tak:-) Ja jeg bliver også bare ved og ved og ved;-)... og ja det med Mia Lyhne vidste jeg godt:-)

  SvarSlet
 24. Årh det ser fantastisk ud! og 'selvfølgelig' huskede jeg at se livvagterne.. Det er en virkelig god serie!

  SvarSlet
 25. Sara: Tak:-) Ja jeg synes også de fleste afsnit er rigtig gode:-) Men ser det nok mest pga. Cecilie Stenspil:-)

  SvarSlet