tirsdag den 5. januar 2010

Status: optagelsesprøven...

Så er jeg tilbage igen. Lidt træt efter en lang dag, hvor jeg har været oppe kl. 3.45 i morges, for at tage med toget kl. 5 fra hovedbanegården, for derefter at tage en taxa til Århus teater, hvor jeg har været til optagelsesprøve. Jeg har det blandet indeni lige nu. Jeg tror nok det gik godt, men jeg er ikke helt sikker? Eller tør jeg bare ikke være sikker, fordi jeg hellere må sætte mine forventninger lavt? Hmm... det er jo kun omkring 60-70 der går videre til 2.prøven ud af ca. 700 aspiranter! Så jeg prøver på ikke at forvente for meget, men blot håbe på at juryen så et eller andet "spændende" ved mig og min monolog, og lader mig gå videre...

Jeg får desværre først svar efter d. 27-28 januar, mener jeg det er.. så jeg/I må vente lidt endnu med at finde ud af, om jeg er gået videre. Jeg var iøvrigt pisse nervøs, men det er fordi, at det her er noget jeg virkelig brænder for og vil. Ja det er faktisk det eneste jeg virkelig BRÆNDER for, for mode og tøj tæller ikke rigtig med her;-) -niksen... sorry girls;-)! Iøvrigt sagde min stikordsgiver, at han synes jeg havde en god ro over mig. FEDT! Det er jeg glad for, at jeg alligevel fik udstrålet, selvom nervøsiteten kørte rundt i kroppen:-)

Nu vil jeg snart i seng, og bare stene tv indtil jeg falder omkuld. Kæresten er taget afsted til Thailand i 3 uger med drengene, så jeg skal bare være mig selv, men det er jeg egentlig også meget god til, selvom jeg selvfølgelig savner ham... ja allerede... helt vildt! ;-)

19 kommentarer:

 1. Uhh det er længe at gå og vente på svar - Håber det bedste for dig og x'er fingre :-)

  SvarSlet
 2. Brigitte: Ja alllllt for længe... :-)

  SvarSlet
 3. Mange gange held og lykke!
  eller knæk og bræk, er det ikke sådan man siger på teatersprog? (;

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte.

  Håber virkelig at du går videre. Held og lykke med det :)
  Forresten, du har nogle rigtig fede Only shine leggings i sort. Vil lige høre, hvad størrelse du har dem i? Jeg skal nemlig til at bestille dem, men er bare usikker mht. størrelsen.

  SvarSlet
 5. Anonym: Mange tak:-) Mht. leggings.- Tænker du på de der læderagtige bukser jeg har derfra? De er et par år gamle. Jeg fik dem til et show, og vil tro de er small. :-) Kan man virkelig stadig få dem??

  SvarSlet
 6. Hej:) håber du klarer den:)!
  Du er altid så sød og svare igen, ved du måske, hvordan jeg kan instille en eller anden ting på min blog så jeg ser, hvor mange besøgende den har?

  SvarSlet
 7. Islands of fashion: Jeg har det der hedder Statcounter:-) Prøv det... der kan du se, hvor mange besøgende der kommer om dagen, hvor de kommer fra osv. smart! :-)

  Og tak..

  SvarSlet
 8. Åh, held og lykke! Håber du kommer videre :)

  SvarSlet
 9. århh jeg føler for dig! jeg er også så skide nervøs for om jeg går videre i min casting til bøllebob (;
  /cecilie
  www.redllips.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Hej Charlotte,
  jeg vil ønske dig alt held og lykke med prøven. Jeg spiller selv teater, og ved hvor vigtigt det er, at kunne lave det, man elsker allermest!
  Jeg vil også lige indvende, at jeg er såå glad for, at jeg har fundet din blog. Du har alt fra mode, mad & sundhed, og selvfølgelig TEATER mit ynglingsemne. Jeg vil følge dig i lang tid.
  Knæk og bræk og "break a leg" :)
  Inspirerende hilsener, Charlotte

  SvarSlet
 11. MOMO: Mange tak:-)

  Cecilie: hihi... ja det blir' spændende med den bøllebob film;-) Jeg krydser mine fingre for dig!

  Anonym: Hej Charlotte (flot navn!)
  Mange tak:-) Jeg er glad for, at du vil følge mig fremover, og jeg vil også prøve på at skrive lidt mere om teater:-)

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 12. Hej igen :)
  Mht. de der læderagtige leggings fra only, så ja de sælger dem stadig hehe :) Vil det sige, at du har dem i størrelse 36? Jeg ved ikke om jeg skal have en str. 34 eller 36, så vil derfor hører om de passer fint i str.

  SvarSlet
 13. Ej det lyder simpelthen så spændende alt sammen .. Går selv rundt med den drøm, så det er med meget interesserede øjne jeg læser hehe :D
  (det mig der spurgte ind til Play, hvis du kan huske det hehe)
  Men i hvert fald alt held og lykke :D
  Glæder mig til at høre udfaldet ..

  SvarSlet
 14. Josephine: Hej Josephine, ejj jeg har det helt dårligt over ikke at have fået svaret dig endnu, men jeg har bare haft så meget at se til. Sorry... Men jeg kan virkelig anbefale dig at søge ind på Play her, når de søger elever igen! Gør det! :-) Vi får nemlig også nye lokaler nu, så det bliver rigtig fedt!! :-)

  SvarSlet
 15. Hehe du svarede mig skam, så der er ikke noget at undskylde for ;)(det var bare så du kunne få en ide om hvem jeg var hehe)
  Men jeg venter lige med at søge ind, da jeg rejser til Hawaii et halvt år fra august til december 2010, hvor jeg blandt andet har planer om at læse noget teater på HPU..
  Men når jeg kommer hjem og kan søge, tror jeg helt sikkert jeg gør det..

  SvarSlet
 16. Josephine: Haha der kan man bare se:-) Nå,men så er alting jo godt:-) Lyder da kanon med Hawaii!! Hvor fedt!

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet