søndag den 31. januar 2010

Abbey Abbey...


Det er SÅ fedt det her look! Jeg har virkelig lyst til at få farvet mine spidser i den pink farve! Måske man skulle prøve det her til foråret/sommer, og så ville jeg også iføre mig noget lidt farverigt tøj, selvom et helt sort look også kunne se cool ud til den pinke farve. Og hvor er Abbey Lee dog smuk, men det er jo ikke noget nyt;-)

21 kommentarer:

 1. Olá!!!

  Querida, amei esse blog... que ainda nao conhecia! mas o melhor de tudo é o seu look!!

  amei <3

  beijo***
  Ivânia S.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et fantastisk billede!!

  SvarSlet
 3. Ivania Santos by DIAMOND: Muito obrigado. ;-)

  SvarSlet
 4. Kristine: Ja jeg elsker også billedet;.)

  SvarSlet
 5. Lille tip: start med en skyllefarve ;-)

  http://sippli.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. love love that dyed hair!!

  xoxo
  F

  lekisskiss.blogspot.com <--- texas gal bloggin fashion from nyc!!!

  SvarSlet
 7. Her kommer lige et lille spørgsmål angående den fine YSL-ring. Jeg står selv og overvejer at købe den, men de har den kun tilbage i en str.5. Jeg har selv meget slanke fingre, men ved ikke om en str. 5 ville være for lille. Hvad ville du anbefale, taget dine egne fingre og den størrelse du har købt ringen i, i betragtning? Lidt forvirrende, men håber du forstår (:
  På forhånd tak
  Kristine

  SvarSlet
 8. Lisa: Jeg havde ellers tænk mig det skulle vooooookse ud, haha;-) Ej joke.. ja helt klart skyllefarve! :-) hihi

  SvarSlet
 9. Anonym: Jeg har ringen i str. 6, og den passer jeg på pegefingeren og langefingeren. Så hvis jeg var dig ville jeg tage den i str. 5, for så kan du stadig bruge den på langefingeren og så ringefingeren, og det tror jeg også kunne være flot! :-)

  SvarSlet
 10. Bare et lille tip, angående de lyserøde hår spidser.
  Jeg prøvede det for ca. et år siden, med semipermanent farve.
  Man bliver meget hurtigt træt af det, især fordi folk har en tendens til, at ytre deres meninger uopfordret, uanset hvor man befinder sig.
  Vis du alligevel vil farve dine spidser pink, så råder jeg dig til ikke at bruge semipermanent farve, da du er lyshåret lige som mig.
  Det går derfor ikke ud efter nogle måneder som de lover på pakken, men bliver der i mod blot svagere og mere skinke agtigt i farven.
  Håber du kunne bruge mit råd hilsen Ane Cornelia.

  SvarSlet
 11. Anonym: Mange tak for dine råd. Dejligt:-) Men desværre må det for mit vedkommende også blive lidt ved drømmene, tror jeg, da jeg med mit job ikke sådan lige kan gå hen og farve mit hår, og slet ikke pink! Hehe.. men måske jeg kan være så heldig at få det gjort en dag på job...det kunne være skægt at prøve i hvert fald;-)

  SvarSlet
 12. hej charlotte
  jeg bød på din brenda bag, og jeg har nu fundet den på ebay.
  men...jeg har aldrig købt noget derinde før, og jeg håber derfor sådan, at du vil hjælpe mig lidt. kan man overhovedet regne med tingene kommer? og er der andre ting, som man lige skal vide, inden man kaster sig ud i det?
  /marie

  SvarSlet
 13. Anonym: Hej Marie:-)

  Ja du kan godt regne med at den kommer frem. Jeg har kun oplevet én eneste gang at en ring fra Hongkong ikke kom frem, ellers har jeg aldrig haft nogen problemer:-) Men husk lige at tjekke at sælger har fået positiv respons, og "topseller" er klart det bedste, men ikke et must. Og så skal du have oprettet en paypal konto, da det er det mest sikre:-)

  Hvis du har lyst kan du jo sende mig linket til tasken på Ebay, så kan jeg lige prøve at se på det. :-)

  SvarSlet
 14. tusind tak :-)
  jeg er ikke over 18, så jeg skal lige overbevise min mor, hehe ;-)

  http://cgi.ebay.com/NEW-Brenda-Zip-Bag-Alexander-Wang-Leather-handbag_W0QQitemZ290397821971QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439d0f1c13#ht_500wt_1182

  SvarSlet
 15. Anonym: Det ser rigtig godt ud! Sælgeren er "Top-rated-seller", og så kan du endda få den til en helt okay pris her og nu, men prøv lige at skriv til hende om hun shipper til DK, for det ser umiddelbart ikke sådan ud. Måske gør hun alligevel. og så husk og hør hvad det vil koste:-)

  SvarSlet
 16. Jeg syntes virkelig det er en fed reklame !!
  Kig på min blog hvis du får lyst http://fashionispassssion.blogspot.com/

  SvarSlet
 17. Ja! Hun er virkelig smuk. Men please... Ikke farv dit hår :P
  - Emelie
  www.cocomarco.blogspot.com

  SvarSlet
 18. tusind tak charlotte :)
  marie

  SvarSlet
 19. Hej Charlotte:)
  Jeg står og skal finde min konfirmationskjole, og ved ikke rigtig hvor jeg skal kigge, da jeg ikke vil have en hvid/traditionel én. Så fordi du har så god smag og stil,tænkte jeg at spørge dig om hjælp. Ved ikke om du kender nogle gode butikker hvor man kan få flotte kjoler, der kan bruges som sommerkjloe bagefter? Tusind tak for hjælpen, og jeg ELSKER din blog!!!! Hilsen Konfipigen;)

  SvarSlet
 20. FANTASTISK HÅR!
  Er så vild med de ender.. :)

  - Charlotte Amalie

  SvarSlet