torsdag den 7. januar 2010

Torsdag


Blazer: Vintage fra Gianfranco Ferre, strikkjole fra topshop og kjolen under er fra Acne og sko fra Acne

Jeg skulle have været ude og ordne nogle småting på min cykel her til eftermiddag, men den var punkteret..AHHH!! Rigtig irriterende, for jeg kan slet ikke overskue 5a længere med det mylder der er af mennesker (især nu, hvor vejret er så koldt), Så det endte med, at jeg ikke kom nogen vegne...

Jeg savner iøvrigt min kæreste rigtig meget. Han ringede tidligere på eftermiddagen, og har det rigtig skønt i Thailand med drengene... SNYD siger jeg bare! SNYD! ;-) Han er også meget bedre til at tage billeder af "dagens" end selvudløseren. Jeg føler mig altså lidt dum nogle gange, når jeg står og venter på at den blitzer. Det er meget sjovere, når han tager billederne.

Iøvrigt har jeg ikke vist jer, hvad min kæreste gav mig i julegave...eller det vil sige, gaven er ikke kommet endnu, for jeg har først bestilt den igår, hihi;-) En lidt forsinket julegave...skøønt! Jeg skal nok vise, hvad det er, når jeg modtager den:-) Jeg har også købt noget andet i dag, som jeg har tænkt lææænge over om jeg skulle købe. Hvad det er skal jeg nok vise om lidt. :-)

Nu: aftensmad....haps!

9 kommentarer:

 1. Jeg skal til at købe en snor, så jeg kan lave et lignende bælt, så jeg ville lige høre hvor langt dit er? Vil du måske måle det? :)

  SvarSlet
 2. marie-bm: :-) Mit måler ca. 325cm, så det er ret langt! Men det behøver jo ikke være så langt:-)

  SvarSlet
 3. Elsker simpelthen de sko - såå snyd :P

  SvarSlet
 4. Christina: Ja, dem er jeg også glad for:-)

  SvarSlet
 5. Rigtig flot outfit! Du skal have meget credit for din blog, super inspirerende og nede på jorden!
  - Kan man stadig få kjolen på topshops hjemmeside? :)

  Hilsen Cecilie

  SvarSlet
 6. Cecilie: Mange tak! Og tak igen, for de rosende ord:-) Nej det kan man ikke. Kjolen er købt for et års tid siden i den store Topshop i London. Så desværre... :-(

  SvarSlet
 7. Ihh et fedt saet - som altid! ;-)
  Jeg bor i London, og de overreagerer en hel del med vejret. Her ligger max en centimeter sne, men alle lufthavnene er lukket alligevel. Saa latterligt! :D
  Haaber du faar en skoen tur herover, og forhaabentlig tid til lidt shopping? Topshop har udsalg! ;-)
  Tak for en fantastisk blog som jeg laeser hver eneste dag!

  SvarSlet
 8. Hej smukke Charlotte :)
  Sikke et fedt outfit - som altid! ;-)
  Jeg har faktisk lige set kjolen i Topshop paa Oxford Street (paa udsalg endda!), den er super fed men var kun i store stoerrelser (42 og 44.. Damn..). Jeg bor i London, og de overreagerer en hel del med vejret. Der ligger max max max en centimeter og alligevel lukker de samtlige lufthavne. De er ikke helt vant til det med sne ;-) Saa latterligt. Du skal i hvert fald ikke vaere bange for at blive sneet inde!
  Haaber du faar en god tur, og forhaabentlig lidt fritid til at shoppe? Topshop har udsalg! ;-)
  Tak for en absolut fantastisk blog - foelger den dagligt. Det er sjaeldent at man finder en med saa fed garderobe og personlighed!

  Knus
  /Cathrine

  SvarSlet
 9. afashionstatement: Hej Cathrine:-) Mange tak for alle dine meget søde ord:-) Jeg er glad for du følger bloggen:-) Og jaa.. tænkte squ nok at de overdrev lidt, men lad os håbe at alt er åbent på tirsdag, hvor jobbet nu er rykket til:-) Og vildt, at man stadig kan få kjolen, men ærgeligt at den kun er i store størrelser. Jeg synes strikket er så fint i den, selvom det kan være lidt svært at se på de her to billeder.

  Ha' det godt, og pas nu på du ikke sner inde i farlige London;-)

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet