onsdag den 23. december 2009

23122009


Kjole fra Kate Moss for Topshop, sko fra Acne

I aften bliver jeg hentet af min stedfar, og så skal vi hjem og pynte juletræet. Det er en tradition vi har. Det bliver altid pyntet d. 23.december. Jeg regner med at blive hos mine forældre indtil d. 25 om aftenen, så nu må vi lige se, hvor meget jeg får tid til at blogge;-) Men mon ikke der sniger sig et par indlæg ind mellem al julehyggen og julemaden;-)

God jul!

7 kommentarer:

 1. Välkommen till NovaQueen.se - klädesbutiken på nätet!

  Älskar du, precis som oss, mode och kläder? Då ska du besöka www.NovaQueen.se! Vi på NovaQueen.se uppdaterar vårt lager en gång i veckan, dock köper vi endast in ett fåtal av varje produkt, just för att du ska känna dig unik i dina kläder. Just nu expanderar vi aktivt vårt lager vilket betyder att vi hela tiden kommer att utöka vårt sortiment. Kika gärna in då och då för att ta en titt på våra nya varor. Vårt motto är att ha snygga och moderiktiga kläder till bra priser!

  Varmt välkommen!

  Med vänliga hälsningar
  NovaQueen.se

  SvarSlet
 2. hej c(: jeg tænkte på hvordan det endelig gik ved hende skuespilleren du var henne ved?(: undskyld hvis jeg er lidt for spørgene (:
  /cecilie

  SvarSlet
 3. Skøøøøøn kjole!
  Kh. Emilie
  www.pigefraprovinsen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. CogT: Hej C!:-) Det er da bare fedt, at du er nysgerrig:-) Det gik rigtig godt hos hende. Jeg fik rigtig meget ud af det. Så nu er min monolog lavet lidt om, og er mere personlig nu:-) Men der skal stadig øves en masse. Indtil videre prøver jeg at øve en lille times tid hver dag. Men det er jo lidt svært her i julen.

  Rigtig god jul!

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Emilie, en pige fra provinsen: Tak:-) Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde kjolen. Den er et par år gammel efterhånden, men den er jo tidløs. Striber går nok aldrig af mode;-)

  God jul!:-)

  SvarSlet