tirsdag den 15. december 2009

Tirsdag

Cardigan fra H&M, velourkjole fra Monki, buksestrømper, husker jeg ikke, og sko er vintage

Uhh, hvor er det koldt i dag.-godt jeg har min mongolian pels;-) Jeg tog heldigvis bussen imorges, hvilket jeg blev rigtig glad for da jeg skulle hjem, for der begyndte det at sne helt vildt. Desværre ikke den slags sne, som bliver liggende. Jeg elsker ellers sne! Så jeg håber snart vi får rigtig snevejr, hvor sneen bliver liggende:-)12 kommentarer:

 1. Fint outfit. Tykke strømpebukser kan sagtens klare de kolde vinterdage.. ;)

  SvarSlet
 2. Sofie B: Tak Sofie:-) Ja de er dejlig varme de her strømpebukser, og har en fin mørkebrun farve, dog lidt svært at se farven ordenligt på billedet;-)

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte! Super blog :) jeg har lige et spørgsmål: kan mongolian-pelsen godt tåle regn/sne? For jeg har den samme, men har ikke turdet tage den på ud endnu når det sner så meget..

  SvarSlet
 4. Det ser dejlig varmt ud ... Det var ellers ærgeligt med sneen, jeg bor i Randers og hun ligger der høj sne. Håber snart Det bliver din tur til IN Få lidt hvide støvler: D
  knus;)

  SvarSlet
 5. fadetoblack: Thanks:-)

  Anonym: Jeg har ikke haft min på, når det har regnet helt vildt, men havde den på i går, hvor det sneede lidt, og der skete ingenting. Pelsen tørrer jo igen, men jeg tog den ikke på i dag:-) Den har nok ikke godt af alt for meget vand... men tror ikke der kan ske så meget, andet end pelsen bliver våd og skal tørre igen:-)

  Astrid: Åhh snyd! ;-)

  SvarSlet
 6. Elsker hvordan leo-cardiganen giver "prikken-over-i'et" til outfittet :D
  Øv med sneen, her ude på landet ligger sneen også tung og høj .. Som et rigtig jule-sne-landskab.. I love it..

  SvarSlet
 7. Josephine: Tak:-) Faktisk begynder sneen at ligge sig lidt netop nu.. :-) det er lidt hyggeligt:-)

  SvarSlet
 8. hej jeg har lige et teknisk spørgsmål, vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive ellers. Hvordan får du billederne så store som f.eks. dette, når du skriver i blogspot?

  SvarSlet
 9. Anonym: :-) Jeg putter dem over i imageshack.us, så bliver de meget større:-)

  SvarSlet
 10. Closet Full of Nothing: Thank you!:-)

  SvarSlet