onsdag den 2. december 2009

What to do?Den smukke pailletbh fra Topshop er nu kommet, og den er virkelig fin. Jeg kan bare ikke helt finde ud af, hvordan jeg skal style den. I need some help? Jeg har prøvet lidt forskelligt som I kan se på ovenstående billeder. Foreløbig er jeg nok mest til versionen med min grå Alexander Wang tanktop. Hvad siger I, og har I andre foreslag??

28 kommentarer:

 1. jeg kan også bedst lide den til den grå. ;)
  fed styling!

  SvarSlet
 2. Jeg kan lide det hele, undtagen stylingen med den hvide tee.. Det er efter min mening ikke så godt. Men resten er RIGTIG GODT!! :-) WAUW..

  SvarSlet
 3. begge dele ser super godt ud. Det øverste ville jeg nok personligt mest bruge til fest, da det (efter min mening) er lidt vildt til hverdag ;)

  SvarSlet
 4. Ja, den fungerer under toppen og udenpå den hvide top, men ikke den hvide t-shirt:)

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer:-) Det er rigtig fedt at få noget respons:-)

  Har I ellers andre ideer til, hvordan man kunne style den??

  SvarSlet
 6. Jeg vil tage den udover en transperant meshtop og have en fed blazer udover, så den ikke bliver for flashy men samtidigt kan man se den.

  /Chau

  SvarSlet
 7. udover den grå så tænker jeg at jeg ville prøve at bytte tee og bh rundt og se hvad der skete, tænker det måske også har lidt med moschinobæltet (fedt i sig selv!) at gøre at det ikke helt fungerer nu. ellers ville jeg nok sætte den ovenpå en oversize bluse / løs t-shirt så det blev korsetagtigt. eller under/ovenpå en gennemsigtig skjorte med store ærmer og lille bådudskæring. Helst en skjorte med markering af skuldrene. og kunne måske også finde på at sætte tanktoppen+bustieren sammen med en stram bomulds/ eller en mere løs bomuldsnederdel som går til lige over knæene á la dem man kan få i H&M / Weekday for tiden. Men kan godt lide det lidt rå du har kørende, og bryder mig bestemt om stylingen af den grå, men med hensyn til det andet ville jeg nok bare selv have lettere ved at gennemføre det jeg skrev ovenfor :)

  SvarSlet
 8. Jesus christ, det er nu tredje gang jeg skriver denne her kommentar (safari brød sammen hver gang) så undskyld hvis jeg er lidt kort for hovedet :P
  Elsker den grå. Ville prøve at bytte Tee rundt med bustieren. ville bruge den ovenpå en oversize bluse (korsetagtig effekt), Ville bruge den over/under en gennemsigtig skjorte med store ærmer og markering af skuldre samt lille bådudskæring eller en lille smule højhalset og så ville bruge tanktop+bh sammen med en stram jerseynederdel / løs bomuldsnederdel à la dem man kan få i Weekday /H&M for tiden.
  Men altså tænker du har mindst lige så gode forudsætninger, din stil plejer at være upåklagelig ;)
  Mvh Sara :)

  SvarSlet
 9. jeg synes det ville være fedt med en langærmet blondetrøje, og så bustiern' enten indeunder eller udover, og så med en fed blazer, evt grå. :) men ved ikk om det er din stil..

  SvarSlet
 10. Synes den kunne være super fed uden på en kjole.. evt en sort lidt enkel så den kan være den fede detajle!

  SvarSlet
 11. Indenfor en gennemsigtig bluse måske?

  SvarSlet
 12. Hvad med en tætsiddende langærmet eller trekvart ærmet gennemsigtig sort bluse under? - så er der lagt op til fest : )

  kan du ikke tage stropperne af? ville den ikke være pænere uden?

  christina : )

  SvarSlet
 13. Tigeren aka Chau: Ja det havde jeg også tænkt på. Det tror jeg kunne være rigtig fint:-)

  SaraKristine: hihi... tak for alle dine mange gode råd:-) Jeg kan da helt sikkert bruge dine råd:-)

  sofie madsen: Ja en blondetrøje ville heller ikke være helt dumt:-) Har faktisk en den måske ville passe ret godt til:-) tak..

  Eva: Ja måske... det må prøves:-)

  Islands of fashion: Yes... det skal prøves, og det er der også flere af jer der siger:-)

  christina: Tropperne kan ikke tages af nej:-)

  SvarSlet
 14. glæder mig til at se hvad du finder på. ;)

  SvarSlet
 15. Jeg synes det ser utrolig fint ud med den hvide tank :)

  SvarSlet
 16. den ser super fin ud (: !
  jeg har altid gået og spekulerede over om man evt kunne sætte en højtaljet nederdel helt op til hvor toppen starter ?

  SvarSlet
 17. hej charlotte :-)
  du kan prøve den uden på eller inden under en transperant langærmet tætsiddende trøje. men jeg synes virkelig den er godt stylet med den grå alexander wang top!
  //marie

  SvarSlet
 18. Synes det ser rigtig fedt uden på tanktoppen, men ville nok tage blusen ud over shortsene, da de ellers bliver lidt hak hak hak, ned ad, sådan stribet hvis du forstår(: er også vild med stylingen med den grå :D

  SvarSlet
 19. Hej Charlotte :)

  Jeg kan helt klart bedst lide den med den grå top fra alexander wang!
  Jeg tænkte på om man ikke evt. kunne tage den uden på en sort kjole med tynde stropper eller noget?

  Mvh. Josephine :)

  SvarSlet
 20. Ja jeg tænker helt klart også i samme baner som Sofie Madsen eller måske bare en almindelig transparent bluse.. Ellers er det også fint med AW toppen men måske lidt for våget hverdag, ihvert fald ti mig.. :)

  SvarSlet
 21. Hold da op, hvor har I mange fantastiske foreslag. Ihh hvor bliver jeg glad:-) jeg har også selv tænkt lidt over at sætte en højtaljet nederdel, helt på til hvor bh'en er, men har ikke lige fået eksperimenteret med det endnu:-) Jeg har haft den under en transparent skjorte i dag, og "dagens" følger senere:-)

  Og igen tak for alle deres dejlige foreslag:-) I er fantastiske!

  SvarSlet
 22. Jeg synes den fungerer bedst under noget transparent, eller med tanken udover. Det gør den lidt underspillet men samtidig virkelig spændende, hvis det giver mening (: Og, du har jo kroppen til at bære den under noget transparent skal du huske! (:

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Den er fed under den hvide tank, og evt med en blazer udover.. Jeg har haft noget lign på, og det blev find med blazeren.. :-)

  Ville gerne linke til hinanden? :-) Er du interesseret i det?

  //Ditte - GlimmerGlam

  SvarSlet
 24. glimmerglam: Tak:-) jeg har ikke lige været inde på din blog endnu, men det skal jeg nok gøre når jeg får tid:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 25. Da jeg så den første gang tænkte jeg starks at den ville være flot sammen med en gennemsigtig løs sort skjorte, som er åbenet lidt foran og så sammen med en sort stram pencilskirt. Men vis endelig nogle flere biller med stylings, det er fedt at se hvordan det ser ud : )

  SvarSlet
 26. Drop det opreklamerede bælte samt tasken fra Moschino. Det er efterhånden bare for set og super kikset.

  SvarSlet
 27. Anonym: Hej:-)

  Ja hver sin smag.

  God jul til dig:-)

  SvarSlet