mandag den 14. december 2009

Status: adrenalinen drøner stadig lidt rundt i kroppen:-)

Jeg har det rigtig godt!:-) Bortset fra en forkølelse og lidt ondt i halsen. Jeg lever stadig højt på adrenalinen fra i går, hvor vi havde forestilling på teateret. Det gik rigtig godt synes jeg, og jeg føler mig nu endnu mere sikker i at gå op til 1.prøven på statens teaterskoler, hvor jeg nu har fået dato på, hvornår jeg skal op. Det skal jeg d. 5 januar, så det er lige om hjørnet! Jeg glæder mig, men er også spændt. Men det skal jeg jo også være ellers ville jeg jo ikke brænde nok for det:-)

I de næste par dage skal jeg have fundet en skuespiller, som jeg kan tage nogle timer hos, så min monolog bliver endnu stærkere end den er nu. For den er der ikke helt endnu. Jeg skal lige have lagt 10-20% ekstra på, synes jeg selv:-) I dag har jeg fri, og skal derfor prøve at ringe rundt til forskellige og hører om de kan hjælpe mig med at finde en skuespiller inden jul! Vi har nemlig juleferie på teateret allerede fra på onsdag, hvilket jo også bliver dejligt, men jeg er bare lidt nervøs for at min monolog ikke bliver helt som den skal være, hvis jeg ikke får undervisning af nogen fra på onsdag og så frem til d. 5 januar. Så derfor indleder jeg nu jagten på en der kan give mig nogle timer. - og nu nok om det;-)

Jeg håber I har det godt, og har haft en dejlig weekend.

14 kommentarer:

 1. Gik du show for mbyM under messen :)? Kan kende hjelmen :)! Med mindre der render flere rundt af den slags... Arbejder selv som sælger på mærket nemlig :)
  Kærligst, Louise

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det billede bare cool:)!! hehe. Var handlede forestilling om?

  SvarSlet
 3. Louise: Ja jeg gik showet;-)

  Islands of fashion: Forestillingen handlede ikke om én bestemt ting. Vi fremviste monologer og dialoger fra teaterstykker, der allerede har været vist i danmark eller udlandet.- altså små udpluk kan man sige. Jeg viste f.eks op i "Omstigning til paradis" af Tennessee Williams, og der havde jeg valgt en monolog derfra, hvor jeg spillede Blanche. Det er også den samme monolog jeg vil vise for juryen d. 5 januar:-)

  SvarSlet
 4. super fed hjelm. og sejt med teateret, ville også gerne læse hos en skuespiller.

  SvarSlet
 5. Cool billede (: Held og lykke med prøven! - Lærke

  SvarSlet
 6. Marie Joost: Ja det er utroligt lærerrigt:-)

  fadetoblack: ;-) Its from a show I did back in august at the Copenhagenfashionweek:-)

  Lions, Tigers and Fashion OH MY: Thank you so much:-)

  Anonym: Tak tak:-)

  SvarSlet
 7. wow! det bedste er dine øjne! de er amazing!

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte.
  Jeg er meget interesseret i at lave skuespil, og jeg har nogle spørgsmål omkring den skole du går på og dine erfaringer osv., som jeg ville høre, om jeg måtte sende dig en mail om?

  Det kunne jo være, det kunne hjælpe mig til at vælge, hvilken vej jeg vil gå. Jeg er lidt på bar bund nemlig.

  - Anja :-)

  SvarSlet
 9. Anonym: Hej Anja:-)

  Du sender bare en mail:-) lotti-oddi@hotmail.com

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 10. årh.. jeg glæder mig selv til at flytte fra Horsens og prøve til statens teaterskole(: meeeen det er lidt svært når man først fylder 14 d.26 dec :D jeg glæder mig til at blive ældre.. men jeg håber virkelig for dig, at du kommer ind charlotte!!!
  /cecilie www.redllips.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Cecilie og Tilia: Hehe, hvor er du sød;-) Men nyd nu også at du er så ung. -siger jeg og lyder helt mor-agtig, haha;-)

  SvarSlet