lørdag den 26. december 2009

I want short hair like Anja Rubik

Nu ryger ALT mit lange hår snart af, for jeg vil klippes lidt a la Anja Rubik. Det har jeg ville lige siden jeg så hende første gang med hendes lidt "drenget" frisure, som samtidig er vildt feminin. Jeg tror det bliver til foråret jeg får det gjort:-)

21 kommentarer:

 1. AARRRGHHHH :D Men det er lækkert med kort hår (;

  SvarSlet
 2. GØR DET, GØR DET :)
  Det ville klæde dig godt. Jeg har selv fået klippet kort hår, og det er noget af det bedste, jeg har gjort.

  SvarSlet
 3. Michella Munk: Hehe... ja det er en lidt skræmmende tanke, at når jeg blir' træt af det, går der 100år inden jeg kan få lige så langt hår igen, men det er jo bare hår;-)

  Anonym: Ja jeg gør det også:-) Vil bare lige vente til det er blevet lidt lunere i vejret. ;-)

  SvarSlet
 4. Tror det ville være så smukt til dig! Dit smukke ansigt ville virkelig komme til sin ret :) - Mille

  www.millesmishmash.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Tommel op til dig! det vil klæde dig 110%! :-) Jeg går stadig væk, efter flere måneder og grubler over om jeg skal have pandehår!

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. millemishmash: Hvor er du sød:-) Ja jeg har virkelig overvejet det længe, så nu må det snart være..:-) Endnu engang tak.

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Anonym: Tak:-) Mon ikke du skal have pandehår? Hehe...tror nogen gange bare man skal springe ud i det:-) Jeg mener, det er jo for fanden bare hår, og det kommer ud igen før eller siden;-) Men jeg har også overvejet det med det korte hår virkelig længe..så jeg forstår dig fuldt ud.

  Sidsel Øst Hansen: jeg er glad for at høre at du savner det, hehe;-) Jeg håber så sandelig heller ikke jeg kommer til at fortryde, når jeg gør det. ;-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 9. aww, jeg tror det vil klæde dig så sindssygt fint, men jeg må nok også lige tilføje at jeg kunne græde over mit hår i dag.
  Jeg fik klippet en page for 2 år siden da det lige kom op, og nu er det bare middellangt/dumt.
  Jeg klinger mig til min manglende tålmodighed, og håber din er bedre end min!

  SvarSlet
 10. Jeg har lige haft et indlæg på mit blog, hvor jeg viser det korte hår jeg gerne vil have i det Nye År. Men min frisør i Kbh er blevet væsentlig dyrere, så jeg skal finde en ny - kender du en god en? :)

  SvarSlet
 11. SaraKristine: Tak:-) Jeg kan godt forstår du er utålmodig. Det er jo tit sådan, at hvis man sætter sig for noget man rigtig gerne vil have skal ske hurtigere, så føles det som om det går ufatteligt langsomt:-) Mit hår vokser heldigvis ret hurtigt, så det kan jeg måske trøste mig med, hvis jeg skulle fortryde på et tidspunkt. :-)

  Jazz: Jeg kender en del frisører, men det er mere privat de ville klippe mig, da mange af dem også arbejder som make-up artister, så jeg kan desværre ikke helt anbefale nogen, for jeg går aldrig selv til frisør. :-)

  SvarSlet
 12. Jeg siger også go for it!
  For et år siden var jeg hårmodel og fik ved den lejlighed kippet samme frusure som Agyness Deyn havde på det tidspunkt - den helt hvide/platinblonde, strittende, drengekorte frisure. Det var superfedt at prøve og jeg var glad for det.
  Har dog ladet mit hår vokse ud i en lang page siden. Så jeg kan skrive under på, at det bare er hår ;-)
  Jeg mener også at Anja Rubik blev endnu mere efterspurgt som model da hun fik det korte hår :-)

  SvarSlet
 13. Jose: Fedt!:-) Og ja Anja blev mere efterspurgt efter hun fik det klippet. Hun er nemlig meget klassisk med det lange hår.

  SvarSlet
 14. GØR DET IKKE hehe :D Jeg elsker dit flotte lange hår :) Jeg ved at det aandet også vil være super smukt til dig, for du er jo så skøn alligevel, men jeg er bare helt vild med dit hår :) Hvordan er det blevet så langt, og hvilke produkter bruger du for at holde det så smukt??

  SvarSlet
 15. DU MÅ IKKE GØRE DET hehe :) Jeg elsker nemlig dit lange flotte hår! Jeg vil vildt gerne have sådan noget flot hår som dig.. Hvordan har du fået det så langt? og hvordan plejer du dit hår/hvilke produkter bruger du? Jeg er sikker på at det korte hår også vil klæde dig, du vil jo kunne bære alt, så smuk som du er :) jeg misunder dig hehe

  SvarSlet
 16. Mikkeline: Hehe;-) Vi får se...vi får se;-) Jeg gør ikke så meget ved mit hår. Jeg får det næsten aldrig klippet(kun spidser engang imellem!), så det passer faktisk bare lidt sig selv. Jeg bruger ingen produkter andet end øko shampoo og balsam fra Lavera, som jeg køber i helsekostbutikkerne. Jeg har svært ved at undgå at føntørre det her om vinteren, men om foråret og sommeren lader jeg det altid lufttørre. Varme fra glattejern, føntørring osv. er noget af det værste for ens hår. Det slider virkelig på det, og i og med at jeg arbejder som model, får jeg så mange mærkelige hårprodukter i, og der bliver revet og flået i det, og fønnet og glattet og krøllet i lange baner, så jeg prøver at undgå alle de ting, når jeg har fri. Jeg er faktisk lidt kedelig mht. mit hår. Det er også derfor jeg ønsker en forandring mht. klipning ;-)

  SvarSlet
 17. Tror sikkert det ville være flot til dig. Det kortehår er en rigtig fed frisure. Men jeg er bare HELT vilde med dit lange hår. Jeg ville ikke når jeg havde så flot langt hår som dig.

  SvarSlet
 18. omg, pleease N.O.T.
  your hair is so beautiful

  SvarSlet
 19. Gør det gør det gør det!! Du er vild smuk men klassisk nemlig så det korte ville bare være genialt til dig! Seriøst det ville klæde dig vildt godt og som du siger, det bare hår! Og hvis man har en lyst til noget nyt skal man bare gøre det, få det ud af systemet, hvis man ikk kan li det vokser det ud og så ved man bedre og har fået prøvet det! Har selv feks farvet mit hår i alle mulige farver, nogle klædte mig, andre ikke og faktum er at mit hår har været meget skadet og jeg har måtte gå rundt og ligne en galning i lange perioder... Men jeg fortryder INTET! Jeg havde vild lyst på det tidspunkt og nu ved jeg så at rødt måske ikk lige er mig:) Og man har sq kun et liv hehe..

  SvarSlet
 20. Anonym: Hehe du har helt ret;-)

  SvarSlet