tirsdag den 29. december 2009

Øhh... tirsdag, ik'?


Bluse: Ukendt, læderbukser: Only, pels: topshop, taske: Alexander Wang, og sko fra Acne

Jeg blander ugedagene fuldstændig sammen, nu hvor jeg har ferie. Og vender op og ned på dag og nat;-) Men det kan man vel netop også tillade sig, når det nu er ferie. Jeg ELSKER i hvert fald at sove længe.

Jeg tog ind til byen i dag for at kigge lidt efter nogle udsalgsfund! Dum ide Charlotte! Alt for mange mennesker, og jeg kunne slet ikke overskue det. Så jeg løb ud af Illum igen, haha... men overvejer nu stadig et par Acne Needle, som jeg så derinde i en lettere forvasket denim. Hmm, men så fandt jeg jo også lige et par "herresko" i Whyred, som også snildt kunne være kommet med hjem! Men jeg holdt mig i skindet;-)

Jeg har jo hentet en gave til mig selv i dag:-) En gave, som kommer helt fra The USA, og som jeg har ventet længe på;-) Mille (fra Whynotblog) har været så fantastisk sød at tage den med hjem til mig fra NY. Fantastisk! Så hende mødtes jeg lige med, og vi drak te og kaffe og fik os en lille sludder. Rigtig hyggeligt:-)Tak søde Mille... endnu engang;-)


Er I nysgerrige?? Jaja, I skal nok få den at se;-)

13 kommentarer:

 1. iiih hvor spændende.. Er nysgerrig. :)

  SvarSlet
 2. cecilie: "gaven" er nu offentliggjort;-)

  SvarSlet
 3. Må jeg have lov at spørge hva størrelse du bruger i de Only bukser ?

  SvarSlet
 4. Anonym: Jeg ved det ikke med sikkerhed, da det er nogen jeg har fået efter jeg gik deres show for at par år siden efterhånden. Så de fås ikke i butikkerne nu. Men vil tro det er en str. 36...

  SvarSlet
 5. Var needle jeansne fra Acne på udsalg? (:

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Helene: Kun dem jeg prøvede i lidt forvasket denim...

  SvarSlet
 7. Okay, kunne være man skulle kigge forbi (:

  SvarSlet
 8. Selv tak, søde Charlotte ;)

  SvarSlet
 9. jeg synes det er så pænt til dig, når du holder det lidt mere enkle look, selvom det også er herre sejt, når du tager alle dine flotte smykker på :-)
  mvh
  marie

  SvarSlet
 10. Marie: Tak:-) Ja jeg er vidst lidt mere til det enkle lige i øjeblikket;-)

  SvarSlet
 11. Saa smukt saet - jeg er enig, det enkle kommer til at se super raat ud. Love it! Og hvor er du bare smuk! (Saa misundelig! ;-) )
  Godt nytaar!

  /Cathrine

  SvarSlet
 12. Mightyfashion: Mange tak Cathrine for de søde ord!:-) Og rigtig godt nytår. Jeg håber du havde en fantastisk aften i går...

  SvarSlet