fredag den 25. december 2009

Summer of 09'


Ahh skønt med jul og snevejr og alt det der!

Men, men men... NU savner jeg altså sommeren, hvor man kan holde picnic i københavns haver, eller sole ved Amager strand. For ikke at nævne at kunne gå hjem fra byen om natten uden at fryse halvt ihjel! :-)
Jeg fandt lige nogle outfits fra i sommers :-) Suuuk... jeg glæder mig til at få bare lidt farve på min ligblege krop igen, til lækker iskold vandmelon, grillet laks, og til at kunne iføre mig Levi's denimshorts, mine beigefarvede wedges fra Acne ...og så ville det ikke være dårligt med en lang rejse sydpå...;-)

Dream on baby! ;-)

8 kommentarer:

 1. Oooij hvor er jeg bare vild med det beige-hvide outfit! Super smukt! Jeg drømmer mig også tilbage til kjoler, gladiatorsandaker og sommertoppe :D

  SvarSlet
 2. fanfuckingtastisk: Tak:-) Ja jeg drømmer mig virkelig også tilbage:-) Især i dag, hvor det bare har regnet hele dagen. Godt man har juleferie og kan sidde indenfor og glo juletv:-)

  SvarSlet
 3. Åh, sådan har jeg det også! Den der med brunheden er virkelig noget jeg mangler her i vintertiden. Det er da også uretfærdigt :)

  Men årh, hvor er det noget lækkert tøj! Jeg er helt vild med buksedragten, og dit hår ser bare superækkert samtidig!

  SvarSlet
 4. Sidsel Øst Hansen: I dag har solen faktisk tittet frem. Dejligt:-) Mit hår er krøllet med krøllejern på det billede med buksedragten, desværre har jeg ret glat hår fra naturens side, så engang imellem får det lige med krøllejernet. ;-)

  SvarSlet
 5. Hvilken størrelse er dine levis shorts? :-)

  SvarSlet
 6. I'am: Det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har flere par. Vil tro de er M. De må gerne sidde lidt oversize synes jeg:-)

  SvarSlet
 7. Nå okey, de sidder bare så godt på dig. Men det er måske pga dine lange ben :-)

  SvarSlet