søndag den 27. december 2009

SøndagSkjorte: Vintage, t-shirt: Alexander Wang, jeans: Tiger Of Sweden og støvler fra Divided Exclusive

10 kommentarer:

 1. oh my god, the shoes are amazing..and you have so beatifull long hair, but I think, in Anja Rubik´s hairstyle you would look gorgeous too..

  SvarSlet
 2. Lenka: Thanks;-) I would like to change my look, and a haircut would be perfect:-) I am a little bit tired of my loooong hair, but thanks for your sweet words about it;-)

  SvarSlet
 3. Wauw cool outfit!
  and those shoes so awesome!

  SvarSlet
 4. Hej Charlotte :-)
  Først og fremmest en virkelig inspirerende blog du har. Keep up the good work ;-)
  Vil hører dig om hvordan din acne leopard skjorte er i størrelsen da jeg overvejer at købe den selv, men ikke ved om jeg skal købe en 36 eller 38.

  Mvh Anne

  SvarSlet
 5. Anonym: Hej Anne,
  Mange tak. Det er jeg glad for du synes:-) Leo skjorten fra Acne har jeg i str. 36, og den skulle hverken være større eller mindre. Den er perfekt i den str. til mig:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Hej Charlotte. Elsker din blog, og dig - du er så skide smuk!!

  Lige et lille spørgsmål - ved ikke hvor jeg ellers skal spørge dig,
  Bruger du mac-computer? Hvis ja, hvilket program bruger du til at redigere dine billeder? Kan især godt lide dine polaroid-billeder!

  //Cecilie

  SvarSlet
 7. Anonym: Hej Cecilie. Mange tak for dine utroligt søde ord:-) Dejligt:-) Jeg bruger mac ja, og jeg redigerer egentlig bare mine billeder i det program, som hørte med i Iphoto. Det kan ikke så forfærdelig meget, men det kan det mest nødvendige synes jeg. Jeg har også photoshop, men det har jeg ikke fået sat mig ind i endnu, desværre.

  Mvt. polaroid billederne bruger jeg et program, der hedder "Polaroid", hvis du søger på polaroid og så mac, skulle det gerne dukke op. :-) Og det kan du downloade gratis:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Stiligt antrekk! Statement shoes!

  SvarSlet