fredag den 11. december 2009

En lille julegave til mig selv


Jeg fandt denne her Alexander Wang tee til næsten halv pris (40% OFF!) på IDONTLIKEMONDAYS.US, og tænkte at jeg jeg da godt lige kunne forære mig selv en lille før-julegave;-) Jeg synes den er rigtig fin, fordi den er sådan lidt 'see through', og så kan jeg godt lide at den er asymetrisk. De andre tee's jeg har fra Alexander Wang er jeg så glad for. Kvaliteten er virkelig god!!

9 kommentarer:

 1. Ryger der ikke told oveni? Ikke for at tage glæden fra dig, men mere fordi jeg ikke selv er modig nok til at handle fra USA, så ville lige høre hvordan du fikser den.. :)

  SvarSlet
 2. Sofie B: Hehe jeg tænker altid det samme, når jeg bestiller fra USA, men jeg tager chancen, og de sidste to t-shirts jeg bestilte fra AW fra USA røg der ikke told oveni, så jeg håber jeg er heldig. :-)

  SvarSlet
 3. Man kan virkelig gøre nogle gode fund på amerikanske sider, og ja, så må man håbe på, at der ikke ryger told oveni. (:

  - www.blogalahelene.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Helene: Det kan man nemlig. Og jeg har både prøvet at være uheldig, men også heldig med told-trolden;-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er den fed :)
  - Det er din ebukser godt nok også, hvor er de fra? :)

  SvarSlet
 6. Johanne: hehe, det er ikke mig på billedet. Det er en model. ;-) jeg har taget billedet inde fra Idontllikemondays.us :-) Så jeg ved ikke, hvor bukserne er fra;-)

  SvarSlet
 7. Det bukser er godt nok fede! :-)

  SvarSlet