søndag den 20. december 2009

Godnat :-)


I morgen skal jeg tidligt op og ud til skuespiller Birgitte Halling Koch:-) Det blir' rigtig godt, men jeg ved også at der skal arbejdes, for min monolog skal stadig være meget mere "mig". Så det bliver godt at få lidt kontruktiv kritik, og få talt min monolog igennem med hende.

Så selvom jeg har halvsovet lidt det meste af dagen, må jeg hellere prøve at ramme sengen endnu engang;-)

Nighty night...

12 kommentarer:

 1. Du er bare så utrolig smuk! Hold da op. Held og lykke i morgen..

  Jeg har lige købt nogle støvler over Ebay, som jeg tror også kunne falde i din smag!? Tag et kig forbi, hvis du får tid.

  http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Christina: Tak Christina, for de søde ord. Jeg har lige taget et kig på støvlerne, og de er rigtig fine. Godt køb!:-)

  Ha' en god søndag.

  Mvh,
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hey :) Jeg er efterskole elev - og skoleårets helt store højdepunkt står lige for døren - nemlig en kæmpe stor musical. Jeg havde egentlig ikke ønsket en stor rolle, men er end med en af hovedrollerne - glæder mig totalt!! Men et meget tykt manuskript og mange, mange replikker skal jeg lige om snart kunne uden ad - har du nogle tip til læsning af manuskript + replik øvning og huskning??!!
  Mange gange tak for den megen kreative inspiration ;-)
  Jule Hilsner Amanda

  SvarSlet
 4. Anonym: Hej Amanda:-)

  Det lyder da også spændende med den musical. Mht. manus, så vil jeg sige, at du skal blive ved med at læse replikkerne én af gangen, og evt. ligge et papir henover det du lige har sagt, og gentag til du kan replikken nogenlunde udenad, og derefter tager du næste sætning, osv. osv.:-) - indtil du kan dem udenad. Det kan også være du har det bedst med at få en anden til at hjælpe dig med at læse replikkerne op, eller at du har det bedst ved at gå rundt og øve dem for dig selv derhjemme. Det er svært for mig at sige. Det skal du selv mærke efter, men den med papiret er altid en god måde lige at starte på :-) Det hjælper også for nogle at lave det fysiske arrangement på scenen samtidig med, at man øver replikkerne, da du så måske bedre husker, hvornår du siger hvad, når du helt konkret og fysisk har en handling på, hvad du gør med din krop eller, hvor du skal gå hen.

  Håber det hjalp dig lidt. Som sagt er det meget individuelt, hvad der er bedst at gøre.

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte

  Hvilken mascara bruger du (:?

  SvarSlet
 6. årh, jeg elsker bare det med at du også laver meget teater ligesom jeg gør.. jeg elsker simpelthen teater og man bliver så fri på scenen og det hjælper altid at lave teater hvis man er trist.. jeg elsker bare det så meget. og gud hvor er du smuk!
  /cecilie.

  SvarSlet
 7. Anonym: Jeg bruger L'Oreal "Double" lige pt. Jeg bruger dog ikke den "hvide" del af mascaren, men synes at selve mascaren giver masser af volume:-)

  SvarSlet
 8. Cecilie og Tilia: Ja det er dejligt. :-) Og tak for de søde ord.. Ha' en dejlig søndag aften.

  SvarSlet
 9. Ej hvor lyder det bare spændende med Birgitte Halling Koch :)
  Glæder mig til at høre hvordan dagen er gået :D
  Super billed btw - smukt smukt ;)

  SvarSlet
 10. Josephine: Det gik rigtig godt hos Birgitte:-) Vi fik gjort min monolog meget mere "mig", så det er godt, men nu skal der bare øves ekstra meget, da der er en del ændringer.

  Og tak mht. billedet:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet