torsdag den 20. august 2009

Gårsdagens køb
11 kommentarer:

 1. Overvejer selv at købe kjolen så er rart at se den på, efter som jeg skal bestille den på nette, den er rigtig flot, men ser jo ikke ud som dig,(: så kan være jeg skal vente til den kommer til butikken i Horsens.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også rigtig glad for den. Nu ved jeg jo ikke, hvordan du ser ud, og hvilken str. du normalt bruger, men da velour stoffet er meget elastisk kan det jo give sig en helt del. Jeg har købt min i str. 36, og var meget i tvivl om jeg skulle tage 38, da jeg har nogle lange ben;-) Men måske gør det ikke så meget, at den er lidt lårkort?? Men hvis du normalt bruger str. 38 f.eks så ville jeg tage den størrelse.

  SvarSlet
 3. Undskyld. Jeg ved jo godt, hvordan du ser ud. Har været ind og lure din blog før;-)

  SvarSlet
 4. Uuuuh, den velour kjole er så fed :)
  Har selv tænkt mig at købe den fra Monki :b

  SvarSlet
 5. Ja jeg vil også rigtig gerne have den fra Monki..:-) Men jeg har købt en der ligner meget fra Lindex i tirsdags... :-)

  SvarSlet
 6. Den er så fin! Jeg skal have min på på lørdag! ;-) Så faktisk en fra Bikbok i dag som ligner den meget, men kan godt lide det med krydset på ryggen fra H&M.

  SvarSlet
 7. Ja jeg er også rigtig glad for den:-) Glæder mig også til at se dig med den på:-)

  SvarSlet
 8. Jeg overvejer at købe lindex kjolen, men ville lige høre hvordan kjolen er i størrelsen?? hvilken størrelse skulle du have i kjolen?? :) Du må have en rigtig god aften!

  SvarSlet
 9. Jeg købte Lindex kjolen i str. s.

  Bor du i Sverige?? For man kan desværre ikke købe Lindex i danmark.

  SvarSlet
 10. T-shirten på øverste billede, hvor er den fra? Den er rigtig fin!:)

  SvarSlet
 11. Tak!

  Den er fra Urban Outfitters sat ned til sølle 59kr:-) Og har kostet over 300kr før. :-)

  Jeg fandt den i mandeafdelingen, men det var vidst den eneste der var tilbage med det motiv, men de havde andre med lige så fede motiver :-)

  SvarSlet