tirsdag den 10. november 2009

10112009
Blazer er vintage og fra Gianfranco Ferre, t-shirt fra Deter, lakbukser fra H&M, sko fra Christian Louboutin.

Meget lang dag eftersom jeg kom alt for sent i seng i går. Og så skulle jeg nå 1000 forskellige ting i dag, men nåede det hele... næsten:-) Og jeg har nu fået sendt ansøgningerne afsted til statens tre teaterskoler. Jeg søger både ind på Odense, Århus og København, lige som jeg gjorde sidste år. Jeg har valgt at gå op i "omstigning til paradis" af Tennessee Williams, og jeg er allerede i fuld gang med at gennem analysere den sammen med lærerne og de andre elever på skolen.

De fleste af os søger ind, men et par stykker har valgt ikke at gøre det. Deres arbejde er dog ikke spildt, da vi har en forestilling her midt i december på Play, hvor vi skal fremføre både en monolog og en dialog. Jeg vælger samme monolog til denne forestilling som til prøven på statens teaterskoler. Jeg tror kun jeg ville forvirre mig selv ved at have to monologer at skulle gennemarbejde.

Hvordan har I det egentlig med teater? Nu synes jeg nemlig ikke det hele kun skal gå op i mode, så det kunne være spændende at høre, om I selv har spillet noget teater, eller har nogle erfaringer på nogen måder inden for teater/skuespiller faget? Eller bare interesser jer for at gå i teateret eller læse teaterstykker:-)????


20 kommentarer:

 1. Det er længe siden jeg har set et teater-stykke - måske jeg burde prøve det engang i nær fremtid?:)

  Håber du kommer ind i år:)

  Elsker sættet - specielt dine sko!

  SvarSlet
 2. Jeg har tidligere brugt rigtig meget tid på gymnasiet, jeg begyndte i en periode hvor jeg var meget usikker på mig selv, og fandt virkelig stor styrke igennem det at spille en anden rolle og analysere på menneskers reaktionsmønstre, følelser og lyster.
  Jeg har nu nedprioteret teater meget, da jeg ikke har haft den samme lyst til selv at udtrykke mig igennem teater, nu udtrykker jeg mig nemlig igennem sang i stedet. Jeg elsker dog stadigvæk at se et godt teaterstykke og synes det er super fedt hvis du begyndte at anmelde teater osv herinde :)
  - Mie :)

  SvarSlet
 3. Tjek min blog, har nye DIY projekter, outfites og inspiration.

  Tak for dem så vil besøge:)
  elise-bj.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Fashion-holics: Jeg får desværre heller ikke selv gået så meget i teateret som jeg gerne ville. Det er dumt, og det skal der snart laves om på. Og ja jeg håber også jeg kommer ind. Men det er jo virkelig et nåleøje, så man må jo bare prøve igen og igen:-)

  fanfuckingtastisk: Ja jeg elsker også at synge. Det giver også mig utrolig meget. Vi har også sang på Play teater, og jeg skal faktisk have sang i morgen. Det glæder jeg mig altid til. Det er sådan en dejlig befrielse at synge. Og ja jeg tror der skal til at være lidt mere om teater herinde på bloggen:-)

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte :)
  Jeg har ikke selv nogen teater/skuespiller erfaringer. Men min søster går på Stantens teaterskole i Kbh. så jeg har været derude et par gange, og det virker, som et superfedt miljø. Da min søsters store interesse er teater/skuespil, har jeg været så heldig, at have været inde at se en masse forestillinger, hvilket jeg har nydt i fulde drag. For ikke så længe siden var jeg netop på Stantens teaterskole og se stykket "Gøgereden", som jeg varmt kan anbefale!
  Jeg elsker også at synge, det er så befrinde, som du siger.
  Held og lykke med teaterskolerne - håber at du kommer ind!
  Mvh. Josephine :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker teater (+dans og stil)- det er en af de ting jeg kan se mig selv arbejde med og blive glad og lykkelig af.
  Jeg er selv i en lille teater gruppe som Merete Nøregård har - det er dog det eneste jeg har tid til her i 2.g, men håber på at lave langt mere af det når jeg bliver færdig.
  Btw. fantastisk blog du har - elsker blandingen af det hele!
  Jeg så dig faktisk i h&m for et par uger siden hvor jeg skuede din donna bag og et par dage efter stødte jeg tilfældigvis på din blog (verdenen er lille!)
  Venlig hilsen Liv Sofia

  SvarSlet
 7. Hej Charlotte. Jeg har fulgt med i din blog noget tid og synes den er helt fantastisk. Jeg har et par spørgsmål til dig, som jeg håber du vil svare på :) (evt over mail da jeg ikke ved hvor blogrelevant det hele er: redwall@sol.dk) - hvor gammel er du og hvor meget er der generelt at lave på scoop? jeg er nemlig hos diva - ved ikke om du kender dem - men overvejer mulighederne for evt scoop da der er områder diva bare ikke er nær så gode på. Men jeg er 24 så jeg ved ikke hvor gamle scoops modeller sådan er (hos elite er de jo ikke ret gamle). Synes bare scoop virker som et godt bureau da de både har fashion ting men også det kommercielle som der er lidt penge i :)

  God dag og tak fordi du laver en skøn skøn blog man kan følge med i :)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker at gå i teatret. Jeg er nærmest opdraget med det, hvis man kan sige det sådan. Senest så jeg 'Come Togheter' på Gasværket. Næste gang jeg skal i teatret er om ikke så længe, der skal jeg se Ibsens 'Et dukkehjem'.

  SvarSlet
 9. Josephine: Ihh hvor er din søster heldig at være kommet ind på Statens! Det er virkelig min drøm! Søgte hun mange gange inden hun kom ind?? Og hvad hedder hun. Haha nu bliver jeg rigtig stalker-agtig, men følger jo lidt med i hvem de optager. Så måske jeg har set hende på statens teater's hjemmeside;-)

  Anonym: Lyder spændende, og jeg kan kun anbefale dig at gå videre med teater efter gymnasiet:-) Og mange tak, er glad for du kan lide bloggen:-) Og skægt at du så mig i H&M. Gad vide om det var den dag jeg var meget træt efter fysisk træning på teateret? Havde jeg træningstøj på?? Det er da i hvert fald dejligt du nu er fast læser på bloggen:-)

  SvarSlet
 10. Julia: Mange tak Julia! :-)

  Anonym: Jeg sender dig lige en mail lidt senere:-)

  Katrine.K: Fedt!! Jubii :-) Jeg ville også rigtig gerne se Ibsens "Et dukkehjem". Men det kan jeg jo stadig nå:-)

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 11. Hey..
  Super god blog du har der. Jeg får lidt inspiration af dig og prøver også at lave min egen blog. :)
  Desuden håber jeg at du kommer ind på teaterskolen.

  SvarSlet
 12. Hej..
  Jeg synes virkelig det er en fed blog du har..
  Held og lykke med optagelsen på teaterskoler, håber du kommer ind :)

  SvarSlet
 13. Anonym: Hej:-) Mange gange tak:-) Og tak igen, det håber jeg virkelig også.

  Kaagje: TAK!:-)

  SvarSlet
 14. Hej :)
  Hun er ikke skuespiller, men registuderende på 1. år. Hun hedder Anna Cathrine Rubek Colberg. Hun søgte ind på alle tre skoler 2 gange som skuespiller, men kom desværre ikke ind, men fordi at hun har arbejdet på betty nansen som regigør ass. eller noget, søgte hun ind som regigør og kom ind på første forsøg - hun er så glad for at være kommet ind, og siger at det er så fedt derude! :)

  SvarSlet
 15. Josephine: Okay, men hun er stadig heldig:-) det er jo kun et nåleøje der kommer igennem... :-)

  SvarSlet
 16. Jeg er kun 15, men har spilet teater i en forening siden jeg var 9, så i seks år. Lige nu er det musicals, ikke fordi jeg kan synge overhoved, men fordi at det er super sjovt! Min drøm er også at komme ind på statens teaterskole engang :D Synes du har en rigtig fedt blog, og mere om teater kunne da kun være dejligt.

  SvarSlet
 17. Prima blog!

  http://www.intheliteralsenseoftheword.blogspot.com/

  SvarSlet
 18. Sophie: Lyder rigtig spændende med musicals:-) P Play teaterskole, hvor jeg går nu har vi også sang, og synger musicals sange. Det er fantastisk!!:-)

  Tak.. og jeg vil prøve at skrive noget mere om teater:-)

  Signe: Tak! :-)

  SvarSlet