søndag den 15. november 2009

Mousakka med butterbeans salat
I går aftes lavede jeg mousakka, og butterbeans salat. Og til dessert bagte jeg mine "sunde" muffins:-) Opskrifterne på både muffins og mousakka skulle gerne ligge under etiketten "MAD" allerede. :-) Jeg har dog lavet lidt om i begge opskrifter. Denne gang lavede jeg mine muffins mere simple og brugte ikke ren kakao pulver. Kun bananer, simple but goooooooood. ;-) - bananmuffins, haps! Og så puttede jeg lidt kokosmel i, det smagte rigtig rigtig godt:-) Mousakkaen er meget den samme, bortset fra at jeg piskede 2 æg og blandede med bechamelsaucen tilsidst. Saucen finder I også under opskriften til min mousakka. :-) Prøv også at putte et par kogte kartofler skåret i skiver med i mousakken. Jeg brugte mandelrasp til at putte ovenpå til allersidst i stedet for almindelig rasp. Du blender bare mandlerne indtil du har en fin mel. Drys mandelraspen ud over mousakkaen og ind i ovnen med den:-) Det smager rigtig godt. Opskriften på butterbeans salat er meget simpel. Den får I her :-)

BUTTERBEANS SALAT:
butterbeans (tager dog laaang tid at pille skallen af dem allesammen, hvis I selv ligger dem i blød og koger dem så køb dem evt. på dåse, hvis I vil spare tid)
soltørrede tomater skåret i små stykker

lidt olivenolie til dressing

bredbladet persille
(ikke et must, men smager godt)
citronsaft og reven skal af en citron
Tamari (soyasauce)

evt. 1 fed hvidløg

salt og peber


Bland det hele sammen, og derefter har du en lækker og meget mættende salat! :-) Velbekomme...

2 kommentarer:

 1. Hej Charlotte
  Tusind tak for dine mange inspirerende mad-posts! Jeg har længe overvejet at blive vegetar og har virkelig fået endnu mere lyst til at springe ud i det nu:-)
  Bedste hilnser
  Anna

  SvarSlet
 2. Anonym: Fedt!:-) Ejj det er jeg glad for at høre. Spring ud i det... hvis du spørger mig:-) Jeg er rigtig glad for at jeg kan inspirere.

  Ha' en dejlig aften.

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet