mandag den 16. november 2009

YES!

Jeg har netop vundet denne smukke vintage taske fra Moschino på Ebay, og hvor er jeg dog bare glad! :-) Jeg har håbet på den skulle blive min i en hel uge nu! ;-) Det føles altså som lang tid, når chancen for at man bliver overbudt i en handel med en så fed vintage taske er meget stor! Men det blev jeg ikke. Jeg vandt! Og så fik jeg den endda til en rigtig god pris synes jeg. Jeg glæder mig meget til at modtage den. Farven er helt perfekt, og jeg tror især den vil gå super godt til min leopardjakke for et fuldendt vintage look:-)

12 kommentarer:

 1. Årh, hvor er den dog smuk!! Heldige :)!

  SvarSlet
 2. MOMO: Ja er den ik'!:-) Ihh jeg glæder mig også bare sådan til at modtage den:-)

  SvarSlet
 3. Super smuk taske! ;) Glæder mig til at se den på!

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se et billede af den på OG med leoen!! ;D

  SvarSlet
 5. Tror desværre ikke den er ægte!!! Det er en kopi...

  SvarSlet
 6. Hmm skøøøn taske! Må kaste mig mere ud i nogle Ebay køb, hvis der findes sådanne lækkerier derude!


  Du har en rigtig fed blog. Jeg har lige startet min egen blog og jeg ville være beæret hvis du ville chekke den ud:-)

  -Sidsel

  Modeogmyter.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hvor meget kostede den? :)
  Og forresten: Kunne du ikke lave et indlæg hvor du har din sorte mongolian-sheepskin-pels på hvis du ellers har modtaget den? jeg vil meget gerne se pasformen osv på en person.

  SvarSlet
 8. Anonym: Hvad er din begrundelse for at du tror det er en kopi?? Det tror jeg nemlig slet ikke! Har set nummer og det hele på den, samt skrevet frem og tilbage med sælger og set alle billederne af tasken. Så jeg vil da gerne lige høre, hvorfor du tror det :-)??

  Sidsel: Jaaa jeg elsker Ebay. Men man skal nogle gange lede længe og bruge meget tid, for at finde de gode scoop:-) Men det er det hele værd! Jeg vil da lige tjekke din blog så. :-) Og velkommen til bloguniverset (siger jeg som kun har haft min blog i 3 måneder, haha!), jeg håber du finder det lige så fantastisk som mig at have din egen blog ;-)

  Anonym: Jeg kom af med 600kr inkl. porto:-) Så det er jo en super god pris synes jeg. Min mongolian jakke har jeg modtaget i dag, og der kommer "dagens" med den senere. :-)

  SvarSlet
 9. den er virkelig fed - tillykke :) jeg ville ønske jeg var god til at finde rundt på ebay men sys sgu det er lidt forvirrende :S
  Har du evt nogle gode tips til hvis man ikke leder efter noget bestemt men hvis man bare vil browser lidt rundt?

  SvarSlet
 10. Anonym: Tak:-) Ja det kan også være lidt forvirrende. Jeg plejer mest at bruge ebay, hvis der er noget bestemt jeg søger, så jeg gør mig ikke så meget i at browse uden rigtig at vide, hvad jeg leder efter:-)

  SvarSlet