fredag den 13. november 2009

Dagens klunscardigan fra Weekday, skjorte fra Camilla Stærk, pailletvest fra Silence & Noise, velourkjole fra H&M, sko fra Acne

Ihh sikke dog et MØG vejr det har været i dag!! Jeg tog glad cyklen i formiddags. På med de splinternye Acne sko, og så afsted. Mens jeg cyklede begyndte det lige så stille at regne, og det blev bare værre og værre. Jeg panikkede fuldstændig, da jeg ikke ville have at mine nye sko skulle blive plask våde, så jeg løb ind i Urban Outfitters og kiggede efter sko på tilbud. Tilsidst fandt jeg et par sat ned til 59kr.(dog alt for små, så mine fødder kramper sig stadig helt sammen!) som jeg så kunne cykle hjem i, og Acne skoene røg ned i tasken. Men det ØSEDE virkelig ned, da jeg cyklede hjem, og jeg blev fuldstændig gennemblødt. Øv hvor var det surt! Nu hænger ALT det tøj jeg havde på tidligere til tørre, og jeg sidder pakket ind i sweater og tæppe, og skal absolut ikke lave noget som helst i aften andet end at spise, drikke varm te og slappe af med at læse teater. Jeg skulle have set en veninde, men vi er begge to trætte, og har udsat vores date til i morgen formiddag. Er der andre, der har været ude og "nyde" det dejlige vejr i dag;-)??

4 kommentarer:

 1. Ida Marie: Mange tak. Det var sødt sagt:-)

  SvarSlet
 2. Jeg er godt nok også træt af det danske vejr!
  :-) du er bare så sej! også du har den fedeste stil! har set dig i 2 blade her på det sidste; alt for damerne og Costume! :-) Tak for en fed blog!

  SvarSlet
 3. Anonym: Tak:-) Mange mange gange tak:D

  SvarSlet