torsdag den 19. november 2009

Jeg drømmer mig tilbage...til Paris


billedet med den lækre pool er fra St. Tropez, hvor jeg gik show for Dior. Det var et af mine første større shows og jeg kan huske at koreografen skreg af mig, fordi hun ikke synes jeg kunne gå! På en eller anden måde havde jeg sådan en styrke indeni, at jeg bare fortalte hende stille og roligt, at hun gerne måtte lade være med at skrige mig ind i hovedet. At der ikke var noget galt med min hørelse.. haha.. men selvfølgelig blev jeg også såret bagefter.

Eftersom jeg har arbejdet fuldtid som model i over 4 år har jeg en masse minder forbundet med forskellige byer rundt omkring i verden. Og den by der med det samme gjorde størst indtryk på mig, var Paris. Jeg var solgt med det samme! Jeg boede der i længere perioder, og jeg savner ofte byen. Jeg er helt utrolig glad for at gå på Play teaterskole her i Kbh. men derfor har jeg vel også lov til at drømme mig lidt tilbage til dengang, hvor jeg rejste rundt og fik set en masse spændende byer og oplevet noget nyt hver eneste dag. Jeg savner det, men jeg savner det ikke så meget at jeg kunne fortsætte med det. Modelbranchen er ikke kun "lut og lagkage", og det er dejligt med en fast base nu:-) Men jeg tænker da tit tilbage, og savner det.. selvfølgelig gør jeg det! :-)

13 kommentarer:

 1. Paris er fantastisk . Var der i August, og jeg drømmer mig også ofte tilbage.
  Fed læbestift den pink du har på !

  SvarSlet
 2. Det er rigtig spændende at høre om og se billeder:) Du er virkelig smuk på billede nummer 6, det er jeg hel vild med:)
  /Louise
  stinsoglullu.wordpress.com

  SvarSlet
 3. Fashionizta: Ja Paris er fantastisk:-)

  Stinsoglullu: Nå det er jeg glad for du synes:-) Tak.. ja det var også et rigtig fedt job. Vi skød hele modeserien i Louis Vuitton butikken (den store) i Paris, kun med louis Vuitton tøj. Men har desværre aldrig set billederne som skulle bruges til reklame i Milano, mener jeg det var... Hmm men sådan er det tit. Det er ikke altid man lige ser billederne bagefter.

  SvarSlet
 4. Bliv ved med at fortælle om byerne og dine oplevelser :) Det er skønt at kunne drømme sig lidt ind i de smukke billeder - både af dig og af stederne.

  SvarSlet
 5. Katrine: Det skal jeg gøre Katrine. Desværre har jeg bare rigtig mange af mine billeder liggende på en harddisk hjemme hos mine forældre, men den må jeg snart få hentet, så jeg kan finde en masse gamle billeder og minder frem:-) Jeg bliver også selv så glad ved at tænke tilbage, og se billederne igen:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Det første billede er simpelthen vildt flot! :) Jeg elsker at du hele tiden finder på noget nyt og interessant at blogge om.. Jeg følger fortsat trofast med! :)

  SvarSlet
 7. Arbejder du så deltid nu som model? :) Håber i hvert fald ikke at du helt opgiver det!

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte,

  Fantastiske billeder..

  Skal på min første tur til paris i april, har du nogle fede steder jeg bare MÅ se, nogle steder man ikke lige umiddelbart støder på?!
  Og måske et tip om et hotel?

  Tusind tak

  /Emmy

  SvarSlet
 9. Sofie B: Mange tak:-) Ja jeg prøver at finde på lidt forskelligt at blogge om, da det for mig personligt ville blive for ensformigt kun at blogge om mode, selvom jeg elsker mode og styling. Men jeg har bare også så mange andre ting jeg også elsker. :-) Så det skal I da ikke snydes for.

  Anonym: Ja jeg arbejder deltid, da jeg jo går på en teaterskole hver dag lige pt. Men jeg elsker stadig jobbet som model, så det ligger jeg ikke sådan lige bag mig. :-)

  Emmy: Mange tak Emmy:-) Uhh du skal glæde dig:-) Det er en fantastisk by. Jeg har desværre ikke lige noget hotel jeg kan anbefale, da jeg har boet i lejlighed de fleste gange jeg har været der. Jeg har en masse små hyggelige restauranter, som jeg ved hvor ligger når jeg er i byen, men jeg kan desværre ikke huske gadenavnene, ihhh. Jeg kan godt prøve at undersøge lidt mere til i morgen eller overmorgen, hvis du ønsker det?? For lige nu er jeg helt blank i forhold til adresser. Jeg må hellere se at komme i seng. Men jeg vil gerne prøve at finde et par steder til dig, hvis du kunne tænke dig det?

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 10. Hej Charlotte :o)
  Vil da også lige sige tusinde tak for din super cool blog.. Masser af god inspiration, og god "energi" hvis man kan sige det haha..
  Er lidt ny, så vil ikke kalde mig trofast endnu, men er godt på vej ;o)
  Med hensyn til Paris.. UUh hvor jeg dog også bare ELSKER den by...
  Men har desværre kun været der 2 gange.. En gang som lille og her i foråret i 4 dage..
  Men blev ret glad for Les Halles (kæmpe shoppingcenter), hvor mine 2 veninder og jer fandt en butik der hedder New Look..
  Den er lidt en blanding af H&M, Topshop og Zara.. Både med indholdet og prisen.. Har det hele, fede fede sko, accesories, tøj og undertøj.. Et besøg værd vil jeg mene..

  Hov denne kommentar blev lidt lang, men hvad faen ;o)
  Glæder mig til at læse videre på din blog :o)

  SvarSlet
 11. Anonym: Hihi... mange tak, mange tak:-) Og ja Les Halles er et rigtig fedt shoppingcenter:-) Helt enig! Åhh hvor jeg dog savner Paris nu. Jeg må tilbage dertil til foråret:-)

  Ha' en dejlig dag.

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 12. Elsker dette indlæg!! FLERE af dem! Har du skudt billeder for LV? Wooow, du er en sej pige:-) Kan rigtig godt li´at du skriver personlige indlæg om din dag så man lærer dig lidt at kende...keep it up!

  Knus Mette...

  SvarSlet
 13. Mette: Jubii tak... dejligt at få afvide;-) Nej jeg har ikke skudt kampagne for LV, desværre.. hehe, men jeg har lavet en modeserie til jubilæumet for den store LV butik i Paris, som skulle bruges til et magasin i Milano. :-)

  Jeg skal nok blive ved med at lave disse indlæg. Det er jo også dejligt for mig at få genopfrisket en masse gode minder:-)

  Ha' en dejlig dag.

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet