tirsdag den 10. november 2009

Oops I did it...

Ihh jeg måtte jo ikke, men kunne ikke dy mig ;-)

9 kommentarer:

 1. Årh, jeg forstår dig desværre virkelig godt. Jeg syntes det ser ud som en rigtig dejlig sag! (:

  SvarSlet
 2. Må jeg have lov at spørge, hvilken str. du skulle have?? Jeg var nemlig selv inde og ville købe den, men de havde den kun i str. 14 og 16 (UK) hvilket jo svare til str. 40 og 42 (DK)... Har du købt en af de størrelser eller har du fundet et andet sted hvor de har dem mindre?? :D

  www.annagaul.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Georgina: Jaa... dejligt med lidt forståelse, det er nemlig ikke altid nemt at hente hos kæresten og sådanne situationer, hehe ;-)

  anna: Hej Anna, jeg købte min i str. 10, altså hvad svarer til en 38, da jeg gerne vil kunne have en stor trøje under:-) De er godt nok røget hurtigt, hvis der ikke er flere 38'er tilbage?? Måske jeg var så heldig at købe den sidste. Har du købt den i 40 så??

  SvarSlet
 4. nej, den bliver desværre alt for stor, jeg bruger normalt en str. 34/36, så trist :'( Men du var da i det mindst heldig at få fat i en :D Den er super flot :)

  SvarSlet
 5. ih, du købt den! Den er såå fin! Det bliver desværre ikke den før mig da jeg fået købt to vester ...jeg må se den på dig istedet.. :)

  SvarSlet
 6. anna: ØV! HUSK at holde øje med "back in stock". Der kan den jo komme igen...

  SvarSlet
 7. lily: Ja jeg kunne ikke lade være. For så dyr er den jo slet ikke. Og jeg tror den er rigtig dejlig. Glæder mig til at modtage den. Og jeg har godt set din vest. -Også super fin:-) Ha' en fortsat god tur...:-)

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Hold da op den er lækker!

  Må man låne den bare for en dag ? ;-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Tigeren aka Chau: Haha... ja det kan nok arrangeres;-) Jeg glæder mig også meget til at modtage den.

  SvarSlet