fredag den 27. november 2009

Busy girlJeg ved godt jeg ikke får lavet så mange indlæg i de her dage, som jeg plejer, men I må lige bære over med mig:-) Vi har en forestilling på teateret d. 13 dec. og jeg kommer derfor til at leve i en lille boble de næste par dage, da jeg skal øve, øve og øve... replikker, replikker, replikker... og så skal alt det andet jo også med. - Stemingen, følelserne, udtrykket på scenen osv. Pyhh... ;-) Men jeg elsker det!!

I får lige et par beauty billeder jeg har lavet med fotograf Henrik Adamsen (tjek hans hjemmeside ud!!) for længe siden. Jeg synes de er sååå fine. Jeg er vild med den stemning, der er i billederne, og det er meget den stemning jeg er i lige nu... hmm hvis det gir' mening. :-)

10 kommentarer:

 1. Fede billeder! Held og lykke d. 13 dec:-)

  SvarSlet
 2. Mette: Mange tak:-) Og tak for 'held og lykke':-)

  SvarSlet
 3. ej hvor sjovt! han har taget dine billeder! han skal også tage billeder af mig :-) han er MEGA dygtig jo! elsker at det han laver..

  /SIf

  SvarSlet
 4. houseofpumpkin: Ja det er han:-) Hvor er du model henne? Skægt..:-)

  SvarSlet
 5. jeg er slet ikke model, han synes bare at jeg har et fedt look og det er han helt vild med! så skrev han en mail til mig på myspace om det var noget jeg havde lyst til så checkede jeg lige hans hjemmeside ud! og han er jo så dygtig det er jo helt vildt! så sagde med det sammen ja :-)

  Btw. rigtig fin blog du har dig her, elsker dine outfits ;) very hot!

  KH SIF

  SvarSlet
 6. houseofpumpkin: Ej hvor fedt. Du skal glæde dig. Han er rigtig dygtig, men også rigtig sød:-) Ved du om billederne skal bruges til noget:-)??

  Mange tak:-) Det er jeg glad for du synes. :-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Nej jeg ved slet ikke noget endnu! nu skal vi bare snakke idéer osv. men han ku godt tænke sig at tage nogle topløse billeder af mig os! så det skal jeg lige tænke lidt over! men det er fedt du siger han er sød! for kender ham jo slet ikke... men han virker vildt flink :-)

  har du fået taget flere billeder af ham ?

  SvarSlet
 8. houseofpumpkin: Ja det skal du lige være sikker på, om du har lyst til. Altså det med at være topløs, for det kan være meget grænseoverskridende, hvis man ikke lige mærker efter. Selvom jeg da er sikker på, det ville blive nogle flotte topløse billeder:-)

  Ja jeg har lavet en hel del med ham:-) Vi har også fulgtes til et par fester nogle gange. Han er en hyggelig fætter:-) Så du kan rolig være tryg.

  SvarSlet