onsdag den 18. november 2009

Audrey HepburnJeg har lige set "Roman Holiday" med Audrey Hepburn i hovedrollen, som er en af mine yndlings film. Hvor jeg dog bare ELSKER Audrey Hepburn. Hun var intet mindre end fantastisk. Så fin, så smuk, og så dygtig en skuespillerinde...dét var hun virkelig! En ægte fe :-) Jeg fandt et rigtig gammelt tv-klip på youtube fra da hun vandt en oscar for rollen i "Roman Holiday", og det forstår man jo godt! :-) Jeg har altid været stor beundrer af hende, og jeg kan huske jeg på et tidspunkt fik en kalender i julegave af min stedfar med de smukkeste billeder af hende. Jeg har ikke været så gammel, men det er den eneste gave jeg kan huske fra den juleaften.. haha... og jeg har helt sikkert fået mange flere end kun den ;-) - Hun har fra en tidlig alder gjort et stort indtryk på mig. Og det må så være dagens sidste ord herfra. :-) Godnat ladies...

4 kommentarer:

 1. Hej igen:) Jeg har lånt dit billede af H&M pelsen og postet det på min blog, håber det er ok. jeg har linket til din blog:)

  SvarSlet
 2. Islands og fashion: Ja selvfølgelig:-) Det er HELT i orden.

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte!

  Årh, Audrey Hepburn er virkelig også fantastisk, jeg kan huske den gang jeg lavede en hel bog kun meg billdeder af hende.
  Hun er virkelig smuk og filmen er virkelig også god! :)

  ***Nicklas

  SvarSlet
 4. MY CLOTHING BLOG: Hej Niklas:-) Ja hun er fantastisk! Og hun er bare helt ufattelig smuk og yndig. ;-)

  SvarSlet