søndag den 8. november 2009

Dagens kluns


Sådan har jeg set ud i dag... dog uden hat og rød læbestift;-) Men jeg var lige i mit klæ' ud hjørne tidligere på dagen inden jeg smuttede ud af døren. -Derfor hatten og de røde læber :-) Jeg har nået alle mine gøremål med pasfoto, ansøgninger osv. Men uhhh hvor er det koldt i dag, især når man cykler rundt til alting. Jeg er helt træt nu, og sidder og spiser lidt broccoligratin med kæresten samtidig med at vi ser "forbrydelsen".... så jeg vil lige vende tilbage til forbrydelsen. :-)

Ha' en dejlig aften....

5 kommentarer:

 1. må man spørge hvor du får ordnet dit hår henne? du har nemlig nogle skønne lokker ;)

  SvarSlet
 2. Anonym: Jeg plejer at få det klippet hos en fyr der hedder Jakob, som både er make-up artist og frisør. Han arbejde før i tiden hos Hair Construction, men nu tror jeg kun det er sjældent, han har tid til at stå i salon. Men det er i øvtigt meget længe siden jeg har fået mit hår klippet...

  SvarSlet
 3. Må man lige spørge hvor du køber det skønne tøj fra Acne du har? Din leopard skjorte er HEELT fantastisk!<3

  SvarSlet
 4. Anonym: Det må du da;-) Det meste jeg har fra Acne har jeg købt i Acne butikken ved Gammel Mønt i indre by. :-) Men har også købt enkelte Acne ting i Illum... De har også en afdeling med Acne tøj og sko... Men udvalget er ikke helt lige så stort som selve Acne butikken.

  SvarSlet