søndag den 1. november 2009

Sort liner og røde læberJeg fandt lige det her billede, som er fra min 22 års fødselsdag, så det er ikke helt nyt. Men jeg kan rigtig godt lide make-upen, og efter som det er søndag i dag, og jeg bare har været rigtig søndags agtig i joggingtøj og uglet hår samt sovet det meste af dagen væk, synes jeg lige jeg ville poste det her billede for at give en smule make-up inspiration, for mig i joggingtøj og uglet hår er nok ikke så spændende og inspirerende ;-) Så næste gang jeg skal ud, skal jeg klart afprøve denne her make-up... og så på med turbanen! ;-) Nu glæder jeg mig allerede til næste weekend.

11 kommentarer:

 1. ej, hvor har du bare smuk hud! har du nogen gode tips mht hudpleje/foundation/pudder/whatever? jeg mener, hvad er hemmeligheden bag sådan en fantastisk porcelænshud? :)

  SvarSlet
 2. anna: Tusind tak:-) Øhh.. jeg har brugt Young bloods mineral foundation i et par år nu, og den giver altså en super flot glød til huden. Så prøver jeg at huske at rense mit ansigt hver aften, og hvis jeg har haft make-up på renser jeg det ordentlig af, og lader ingen rester sidde tilbage. Ellers vil jeg sige masser af frisk luft (selvom det får jeg sjældent selv, når jeg cykler rundt i indre kbh. hver dag!), motion, vand... masser af vand, frugt, fornuftig kost, ingen rygning, begrænset mængde af alkohol samt cola. Hmm.. men ja kost har meget at sige. Håber det var råd nok:-)??

  SvarSlet
 3. Ja du har virkelig bare en flot hud:) Er så misundelig.
  /Louise

  SvarSlet
 4. det ser super fint ud:) og med turban tror jeg det vil se endnu finere ud:)

  SvarSlet
 5. I et tidligere indlæg havde du en grå/hvid/sort mønstret bluse på fra Diana Orving.. Jeg er helt forelsket i den, og ville høre, om du ved hvor den kan købes - helst online :-)

  Jeg håber, du kan hjælpe!

  SvarSlet
 6. Louise: mange tak:-)

  Islands of fashion. Tak. "Dagens" outfit billeder er taget, og der har jeg faktisk brugt turbanen på nogle af billederne:-) Ligger dem ind om lidt...

  SvarSlet
 7. Anja: Hej Anja, uhh det er længe siden jeg har købt den. Har du prøvet at søge på ebay f.eks el. trendsales??

  Mvh.
  Charlotte - held og lykke med jagten:-)

  SvarSlet
 8. Nej, det har jeg ikke. Men hvis det er længe siden, du købte den, er Ebay og Trendsales nok det bedste bud - tak :-)

  SvarSlet
 9. Anja: Det tror jeg også det er:-) Ja det er desværre ved at være et halvt års tid siden..

  SvarSlet
 10. Okay - det var ærgeligt :-/
  Den er desværre slet ikke til at finde hverken på Trendsales eller på Ebay - så den må jeg nok slå ud af hovedet, selvom det bliver svært ;-) Hehe.

  SvarSlet
 11. Hej,

  Jeg er hyppig bruger af flydende eyeliner, når jeg skal i byen.

  Jeg dog dog brug for et fif. Hvordan lykkes det dig at lave den helt fine linje inde ved øjet? Jeg prøver altid at lave den, men den forsvinder altid pga. det "våde" inde i øjet, hvis du forstår?

  Håber du kan hjælpe :)

  Hilsner Maria

  SvarSlet