fredag den 27. november 2009

Fredag

skjorte er vintage, tank top fra American Apparel, frynsenederdel fra topshop, bælte fra Moschino, strømpebukser fra H&M, sko fra Acne

Nu er min dejlige kæreste kommet hjem fra Gran Canaria, jubii:-) Og med en skøn parfume:-) Vi skal først til at spise nu, og jeg har lavet lækker mad til os, Mmm...:-) Jeg håber I allesammen har en dejlig fredag aften.

6 kommentarer:

 1. enormt fedt outfit! elsker isaer dine zebra-tights og nederdelen! maaske du kan putte detaljer paa ogsaa - altsaa hvilke maerker toejet er? har lige joinet din blog og kan ikke lade vaere at spoerge: er du model og skuespiller eller hvordan og hvorledes?? Fin blog! xx

  SvarSlet
 2. Anne of the Mohawk Conspiracy: Mange tak!:-) Jeg har netop skrevet hvor alt tøjet er fra. Det er bare en fejl fra min side, at jeg glemte det, da det hele skulle gå lidt stærkt:-)-kæresten var lige kommet hjem osv. Ja jeg arbejder som model, og går på en teaterskole hver dag, men kan desværre ikke kalde mig skuespiller endnu:-) Forhåbentlig om ikke længe:-) Eftersom det er den vej jeg gerne vil gå:-) Og tak.

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hvonrår og I hvilken H&M har du købt strømperne? Leder desperat efter dem :-)

  SvarSlet
 4. Anonym: Det er længe siden, at jeg har købt dem. Jeg fandt dem i den H&M på Amagertorv:-) Men jeg tvivler på de stadig har dem, men du kan jo altid spørge, eller høre dem ad, om det er nogen de tror de får hjem igen:-)

  SvarSlet
 5. Årh - fedt outfit Charlotte.. og dine boots, wauw - de er så flotte! Ha en dejlig weekend med din hjemvendte kæreste :-)

  Mange hilsner fra stine

  SvarSlet
 6. sille-c: Hej Stine:-) Mange tak:-) og du må også have en fantastisk weekend.

  hilsner
  Charlotte

  SvarSlet