tirsdag den 3. november 2009

Tirsdag9 kommentarer:

 1. Hvor er cardiganen fra?

  henriettesomdanser.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Henriette: Hej:-) Den er fra Weekday.

  SvarSlet
 3. Den fantastisk den cardigan - men udsolgt sidst jeg var der.. men tror egentlig de får den igen. Mener jeg hun sagde.. :)
  Kjolen er heller ikke så dum igen:)

  SvarSlet
 4. Sofie B: Ja jeg elsker også cardiganen, og bor nærmest i den de her dage. Så skøn!

  ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte:)
  Nu har jeg tjekket din blog ud i godt en uge, og hold da op hvor har du god stil!!!!! Jeg må lige spørge dig hvor du bliver inspireret fra, da jeg selv lidt samme smag? Du ser altid så godt ud i dit fede kluns!!!! Fantastisk!!!!!!

  Hilsen Moi;)

  SvarSlet
 6. Anonym: Mange tak:-) Jeg finder en masse inspiration ved at kigge på andre modeblogs, og ellers fra blade og bare ved at gå en tur på strøget og se på folk og deres personlige stil :-)

  Men jeg siger lige mange tak igen for din ros:-)

  SvarSlet
 7. Kære Charlotte,
  Selv tak, det er kun velfortjent!!! Men tak for at du svarede på min kommentar, det har hjulpet mig meget! Hilsen Moi;)

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte, hvor ligger der en weekday butik i nærheden af KBH? Er helt vild med deres tøj men kan ikke finde ud af hvor jeg køber det? Og er deres tøj meget dyrt??
  Tah for hjælpen hilsen Anonym

  SvarSlet
 9. Anonym: Weekday butikken i kbh. ligger på vestergade:-) De har meget blandede mærker, men det meste af deres tøj er ikke vildt dyrt tøj. Du kan bla. få en masse Cheap Monday, og det er jo ikke særlig dyrt:-) Så jeg synes du skal tage ind og kigge, hvis du endnu ikke har været i den. Det er en af mine yndlings butikker:-)

  SvarSlet