fredag den 6. november 2009

Dagens hue plus detaljerLige et billede af dagens hue. Er den ikke fin?? Og så et lille billede af nogle af dagens detaljer. Chanel taske, hansker og så min flotte uniforms jakke. Hue fra Zara.

Her til aften var jeg på teateret med kæresten for at se stand-up med bla. Mikael Wulf. Det var rigtig sjovt, og jeg kan varmt anbefale at tage ind og se noget stand-up på Play teater (det er der jeg går på skole til daglig, hvis nogen stadig skulle være i tvivl). Hver onsdag og torsdag kommer både kendte og ukendte stand-up'er og optræder:-) Bla. Casper Christensen, Frank Hvam og Mikael Wulf er blandt nogle af dem der optræder. Klik ind på http://www.play-cph.dk/ og læs meget mere. Der kan I også bestille billetter:-)

I morgen har jeg fri, og jeg skal bare slappe af. Måske træne lidt, vaske tøj osv. Og så er jeg nok nødt til lige at tage et smut ind til byen igen. "Kom til" at købe et par bukser i Weekday i dag fra Stine Goya, men tror ikke helt de er mig alligevel. ;-) Men hvor er det dejligt, at det er weekend i morgen...

Nighty night ladies:-)

9 kommentarer:

 1. HI!! I have just know about your blog and I really love it!! Your photos and your super-style are wonderful!! Kisses from Spain. Come to my blog:
  www.bartabacmode.com
  Thanks

  SvarSlet
 2. Your jacket and gold ring is fabulous, i love the way you wore the purple velvet dress.

  SvarSlet
 3. Bartabac: Hi:-) Thank you so much:-) I will visit your blog soon. :-)

  Jyun: Thank you. :-)

  SvarSlet
 4. Ejjjj... Hvor er det altså bare noget fint tøj du har på! Jeg er helt vild med det! Og især huen og jakken!

  SvarSlet
 5. Caroline: Mange tak:-) Jeg er også blevet rigtig glad for huen:-)

  God weekend:-)

  SvarSlet
 6. Hej.
  Jeg tænkte på hvor jakken er fra? :)

  SvarSlet
 7. Anonym: Hej:-) Jakken er fra BikBok:-)

  SvarSlet
 8. Hej Charlotte!
  Skøn blog :-) tænkte på, hvor dine biller er fra? Er nemlig på udkig efter det rigtige par, efter mine øjenlæger har sagt, at jeg burde anskaffe mig et par - det skal jo bare lige være det perfekte par. :-)
  Kathrine.

  SvarSlet
 9. sortsortsort: Tak:-) Mine briller er fra Chanel. Og jeg havde det ligesom dig, at det gerne skulle være det helt perfekte par. Derfor valgte jeg et klassisk par, som stadig har et lille twist af noget edgy. Og remmen på brillen er det fineste.. den er snoet med læder og sølv, ligesom på de klassiske chanel tasker:-)

  Hilsen
  Charlotte

  SvarSlet