søndag den 22. november 2009

Sommer

Åh jeg elsker det her billede af min bedste veninde Sarah og mig:-) Jeg længes efter sommer og sol, når jeg ser det. Og så slog det mig lige: WOW jeg er lyshåret OG brun. Snyd! Jeg vil drømme om sol og sommer nu. Godnat herfra;-)

15 kommentarer:

 1. awesome blog, and amazing style, wish i understood ur language, but i dont mind looking at the pictures at all!

  bespok.com

  SvarSlet
 2. You are beautiful and have amazing style! I am following you!

  colormenana.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jack bespoke: Thanks you for the sweet words:-)

  Dylana: Thank you:-)

  SvarSlet
 4. Det er et meget godt billede:)

  SvarSlet
 5. jeg er også lyshåret og brun om sommeren. ;) så snart det bliver vinter bliver mit hår mørkt og jeg bliver så bleg at jeg burde castes til twilight, hehe. :) savner sommer!

  SvarSlet
 6. Anonym: Hehe... ja det er ikke det mest spændende vejr lige for tiden. Lad os håbe der snart kommer lidt sol....:-) Den tittede da lidt frem i går...

  SvarSlet
 7. Årh, det er et fint billede!
  Hun ligner virkelig meget en jeg kender :)

  SvarSlet
 8. Sidsel Øst Hansen: Ejj hvor pudsigt:-)

  SvarSlet
 9. Årh Charlotte.. har det præcist som dig. Sidder også en gang imellem og kigger feriebillederne igennem og drømmer mig tilbage. For ja, hvor føler man sig bare mere veltilpas om sommeren, hvor lokkerne er knaldlyse, huden brun og humøret helt i top :-)

  Hvor er billedet forresten fra - er i på ferie?

  Mange hilsner fra Stine,
  http://jane-stine.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. sille-c: Jaah jeg vil have sommer, og det er såååå snyd for min kæreste sidder på Gran Canaria lige nu med sine venner... snyyyyd! ;-) Billedet er fra min venindes fødselsdag hjemme i hendes forældre dejlige have:-)

  SvarSlet
 11. Årh, nu blir jeg endnu mere tiltrængt sol og sommer, når du nævner fantastiske Gran Canaria, hvor jeg har været 7 gange! Der er fantastisk :-) Øv, at du ikke lige kunne "joine" ham.. snyd at han sidder dernede lige nu! Har du selv været der?

  SvarSlet
 12. sille-c: Nej jeg har aldrig været der, desværre. Og ja det er da vildt irriterende at jeg ikke kunne tage med, men så længe kan jeg ikke blive væk fra skole:-)

  SvarSlet
 13. Sjovt at du er bedste veninder med Sarah.. Jeg har gået i klasse med Sarah ude på KU. Vidste ikke hun kendte dig. Læser din blog hver dag. Verden er lille :)

  SvarSlet
 14. Cæcilie Sofie Nielsen: Ejj hvor pudsigt. Ja verden er godt nok lille;-)

  SvarSlet