lørdag den 14. november 2009

Maxi skirtMaxi skirt fra Weekday, Tanktoppe på nederste billedecollage fra hhv. Alexander Wang og Amerian Apparel, tank på øverste billede fra H&M og pelsjakke fra Topshop

Så fik jeg endelig fat i et maxi skirt. Hvad synes I?? Jeg kan personligt rigtig godt lide det, og skal have anskaffet mig maxi skirtet i flere farver. Måske endda bevæge mig ud i et lille DIY projekt med selv at sy, selvom jeg desværre ikke er den store mester i sygning. Men det må være ret simpelt selv at sy en nederdel som denne. ;-)

Jeg håber I har en dejlig lørdag aften. Det har vi (kæresten og jeg). Vi har lige spist lækker mousakka, og der skal nok komme billeder plus opskrift på bloggen inden længe:-) Vi skal bare have en rigtig slappe-af-weekend, og i morgen tror jeg "de gamle" kommer til te, så det bliver såå hyggeligt. Haha jeg lyder jo som en gammel kone. "til te" ;-) Det er rigtig længe siden jeg har set dem. Jeg savner dem rigtig meget! I må have en rigtig god lørdag aften. See ya....

13 kommentarer:

 1. Godaften;)
  Hvis jeg skal gi min ærlige mening, og det skal jeg jo, så synes jeg det er flottere når et maxi skirt sidder lidt mere til, eller der bare ikke er så meget stof...hvis du forstår. Ved ikke om du har set det DIY maxi skirt der er inde på anywho i karrygul? Det er som om det bliver en tand for konet til mig hvis de bliver for løse, eller store i det...
  Ved ikke om du kan bruge det til noget.
  Tak for en super fed blog, følger den hver dag, jeg synes du gør det super godt, og det er så dejligt der også er lidt teater og mad at finde indimellem;)

  SvarSlet
 2. Anonym: Ja jeg har godt set det maxi skirt, som Stephanie fra Anywho selv har syet, og det er også super fint. :-)

  Jeg forstår dig godt mht. til at nederdelen er lidt løs i det. Jeg overvejer den også stadig. Har ikke pillet mærket af:-) Måske kommer den retur, måske ikke. Skal lige finde ud af, om den sidder helt som jeg gerne vil have det:-)

  Dejligt du kan lide bloggen. Tak :-)

  SvarSlet
 3. Uha, den nederdel har jeg også kigget på:) Den er såå fin - synes slet ikke det gør noget, at den sidder løst! Tror det vil se rigtig godt ud med en stram bodystocking under, så man skaber lidt kontrast til det løse.. Uha, tror også jeg må et smut i Weekday - du lokker altså med alle de fine billeder;)

  SvarSlet
 4. Mette: Haha tak:-) ja, men den er super fin. Ja skynd dig forbi Weekday, der var ikke så mange tilbage. 3 tror jeg for at være mere præcis:-)

  God aften.

  SvarSlet
 5. jeg er selv faldet pladask for maxi skirts og især det at det bruges i et andet element end man nomalt ser (grå dansk mandag vs solrig strandpromenade) så er ivrigt hoppet i dem her til efteråret, dejligt med noget nyt inspiration på styling fronten:)
  God søndag
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. ih, hvor er den fin til dig! Jeg synes det er rigtig fint den er løs i det, men kan også rigtig godt lide den stramme model. Hvem siger du ikke kan eje begge dele...?? hehe..

  knus

  SvarSlet
 7. Det klæder dig rigtig godt!
  Jeg er vild med jakken til :)

  SvarSlet
 8. Karin: Ja det er fantastisk med noget langt, der også kan varme en smule her til vinteren. Og så er der jo ingen der kan se, om man lige har et par meget tykke uldstrømpebuker under :-)

  lily: Hej Lily;-) Ja jeg beholder den også. Jeg prøvede en anden styling i går aftes med en stram bodystocking under, og det ser også rigtig fint ud:-) Jeg tror jeg selv må i gang med at sy en der sidder lidt strammere, og så vil jeg rigtig gerne have den i bordeaux farvet:-) Den er i øvrigt også super fin til dig! Men du er jo også så heldig at eje den lækre Acne læderjakke til at tage over:-) Snyyyd.. ;-)

  Sidsel Øst Hansen: Tak!:-) Ja synes faktisk også jakken passer rigtig godt i stilen til maxi skirts.

  Ha' en dejlig søndag allesammen:-)

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt lide maxiskirts... Det ser også rigtig fint ud til dig. Til gengæld synes jeg at det kunne være flot, hvis man gav dig en højere talje ved at putte den løse tank ned i kjolen og binde et læderbånd eller et flot bælte om taljen? På den måde får man uendelige ben og skabt lidt kontraster frem bare loose galore.
  Men så kan det være, at kjolen bliver for kort?

  SvarSlet
 10. hehe...jeg må kompensere med en lækker jakke nu når jeg ikke er så høj... :)

  SvarSlet
 11. Anna ou Asha: Haha ja jeg har jo lidt lange ben, så hvis jeg tager den op i taljen, stumper skirtet lidt;-)

  lily: ;-)

  SvarSlet
 12. http://whoany.blogspot.com/2009/11/maxi-king.html#comments

  SvarSlet