torsdag den 19. november 2009

Today!Jeg er blevet rigtig glad for mit maxi skirt, så det kom også på i dag:-) I aften får jeg besøg af min skønne veninde Louise. Vi skal bare hygge og tøsesnakke, og det glæder jeg mig til..

7 kommentarer:

 1. Fantastisk outfit Charlotte. Der er ikke mange piger der kan bære et maxi skirt men du er bestemt en af dem. Desværre må jeg med mine 165 nok springe over den trend, men smukt ser det bare ud.

  SvarSlet
 2. camilla: Tusind tak. Jeg var faktisk selv rigtig usikker på om jeg kunne bære det pga. min højde. At det måske ville se fjollet ud eller noget, men jeg er positivt overrasket:-) Og jeg tror nu godt du kunne se fin ud i en...:-)

  SvarSlet
 3. Og med min højde mener jeg jo selvfølgelig, at jeg var "bange" for om jeg var for høj...

  SvarSlet
 4. Jeg synes netop man skal være høj og slank for at bære det. Jeg lille gnom vil bare drukne i sådan en sag, men måske man skulle eksperimentere lidt :-).

  SvarSlet
 5. Camilla: Ja prøv da at eksperimentere lidt med det:-) Jeg tror jeg snart vil prøve at sy en maxi...det kan da ikke være så svært:-)

  SvarSlet
 6. hej super fedt outfit. hvor lang tid siden er det du har købt nederdel tror du stadig den er der?

  SvarSlet
 7. Anna: Hej Anna, jeg købte nederdelen for en uges tid siden, og der var der kun 3 stk. tilbage, så skynd dig, hvis du gerne vil have fingrene i et skirt!:-)

  SvarSlet