onsdag den 4. november 2009

Hjælp mig!
Hehe... det er ikke så alvorligt, som det lyder til;-) Men jeg tog ind til byen i dag efter skole, for at prøve Friis og co.'s over-knee støvler, som de havde fået hjem i en str. 38. Jeg har været skrevet op til dem, så jeg glædede mig virkelig til at skulle prøve dem. Men men men.... MEN ihhhh de var ALT for løse foroven, og sad slet ikke tæt ind til lårene. KÆMPE øv! Det havde ellers været de perfekte over-knees i ruskind, med rimelig rund snude, og en ikke alt for tynd hæl. Men man er jo bygget som man er bygget, og jeg har bare ikke held med the-over-knee boots. Jeg havde samme problem med de populære over-knee wedge støvler fra Scorret. De sidder altid for løst om mine lår.

Nå, men det er jeg egentlig slet ikke det jeg skal fortælle jer om. Nææ... jeg synes jo lige jeg skulle kigge lidt videre inde i byen, når jeg nu var der;-) (Ahøøøm... host host!) Jeg fandt jo selvfølgelig at par ting jeg synes skulle med hjem, selvom det ikke var meningen. Men det er ret sjældent, at det er meningen, når jeg shopper. Kender I det?? ;-) Jeg kom derfor hjem med denne fine uniforms inspirerende jakke, og støvlerne med spænder. Jeg vil oprigtig talt gerne spare en masse penge sammen, og det får jeg jo ikke gjort ved at blive ved med at købe en masse fint tøj:-) Så hvad siger I? Det er da nogle lidt fine ting ikke? ;-) Er det noget I synes jeg skal beholde (uhh har stærkt på fornemmeren at det kommer jeg jo til!) ??

17 kommentarer:

 1. Lækre køb! keepers hvis du spørger mig (;
  Overvejer også skoene - hvor meget er det nu de koster? og er de gode at gå i? (;

  SvarSlet
 2. Tak:-) De koster kun 350kr. Så det er jo til at overkomme:-) Jeg har kun lige prøvet at gå lidt rundt i dem herhjemme, og de er helt okay. Lidt hårde, men forhåbentlig bliver de lidt blødere:-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes jakken er fantastisk! Har selv overvejet den, men som så meget andet måtte jeg prioritere. Blandt andet købte jeg bukserne med lak på halvdelen af buksebenet fra hm. Må jeg låne dit billede i tilfælde at jeg vil lave et blogindlæg med dem. Jeg skal nok kreditere dig :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. åh synes bestemt ikke skoene er en keeper. de er lidt billige at se på, du har så mange pæne!
  Jakken er fantastisk!

  SvarSlet
 5. jo selvfølgelig beholder du dem!:) hehe
  PS! Jeg har også problemer med over knees, bare det modsatte, jeg synes de sidder for stramme om mine ben! Så øv!

  SvarSlet
 6. Tigeren aka Chau: Ja jakken er meget smuk! Det synes jeg også:-) Ja du låner bare de billeder du skal bruge:-) Tak fordi du spørger. Det er god stil:-)

  Anonym: Jeg synes egentlig ikke skoene ser billige ud, selvom de er det;-) Men måske mine billeder ikke viser dem så godt pga. blitz osv:-) Men dem overvejer jeg fortsat lidt endnu. Jakken tror jeg at jeg beholder. Den er virkelig smuk! :-)

  Islands of fashion: hehe:-) Dumme over-knees mode;-) De burde også lave forskellige vidder øverst på over knee støvler, så der var plads til at alle kunne passe dem ;-)

  SvarSlet
 7. Er ret pjattet med jakken - og skoene er faktisk helt ok. Tror jeg kiggede på dem i HM (kan det passe?) og syntes dengang, at de så lidt for plastic-fantastic ud, men på de billeder, hvor du har dem på, ser de egentlig ret fine ud. Kunne være man skulle overveje det en ekstra gang?! ;-)
  Er jakke også fra HM eller?

  SvarSlet
 8. hvor er jakken fra? den er virkelig smuk :)

  SvarSlet
 9. Hvor er sko og jakke fra? :-)

  SvarSlet
 10. Synes du skal beholde jakken, ikke støvletterne - du har så mange andre fede sko!
  - Og lige meget hvad er din støvletter fra din sko med kilehæl federe! :D

  SvarSlet
 11. Så flot jakke! En keeper! Hvor er den fra? - og hvad koster den? :)

  SvarSlet
 12. Hald:Ja skoene er fra H&M. Og jeg tror faktisk ikke jeg beholder dem, for jeg synes ikke jeg går helt godt i dem. Har prøvet at gå lidt rundt i dem herhjemme, og de er meget hårde i det, og eftersom det ikke er ægte læder tvivler jeg på, hvor meget blødere de kan blive i det:-) Jakken er faktisk fra BikBok. De har virkelig uppet sig. De havde også en rigtig flot pailletblazer:-)

  SvarSlet
 13. SUS: Se min kommentar til Hald:-) Og ja den er flot. :-)

  Ha' en dejlig dag.

  Trinelykke: ;-) Tror også jeg får pengene tilbage for skoene:-)

  Anonym: Ja den tror jeg også jeg beholder, og den kostede 649kr.

  Tak for alle jeres dejlige kommentarer. I har nu hjulpet mig til, at jeg beholder jakken, men skoene ryger retur:-) Tak for hjælpen:-)

  SvarSlet
 14. Behold jakken - den er rigtig fed til dig...og har mange fine detajler som dine anden uniformsjakke ikke har..Men byt skoene, de minder meget om de andre... og de andre er federe ;)

  - Haffelaf!

  SvarSlet
 15. Anonym: Hej igen min lille Haffelaf;-)
  Skoene er allerede byttet, men jakken beholder. :-)

  Og så tror jeg,at jeg sælger den anden uniformsjakke jeg har, da jeg synes denne her er federe:-)

  KNUS

  SvarSlet
 16. Hvilken H&M er støvlerne købt i? Har ikke kunne finde dem nogle steder og synes de er ret fede:)

  SvarSlet
 17. Anonym: Jeg købte støvlerne i den H&M, der ligger på Amagertorv i københavn. Men der var kun et par i 38(det par jeg købte), og et par i 39. Men jeg returnerede dem, da de var lidt for hårde at gå i. Jeg returnerede dem i øvrigt i den H&M lige i starten af Købmagergade, hvis du stadig er interesseret??:-)

  Mvh.

  SvarSlet