skip to main |
skip to sidebar
Bagte auberginer
Mmm... de er altså gode sådan nogle auberginer, og især når de bliver bagt:-)Bagte auberginer til 1.person:
1 aubergine
3 tomater
1 porre el. 1 løg
2 fed hvidløg
salt og peber
krydderier efter egen smag. F.eks lidt timian, persille osv.
pinjekerner
evt. feta eller ricotta
Det er lidt samme udgangspunkt som med de bagte squash. Det eneste du skal huske her er, at bage auberginen i ovnen inden du udhuler den. Halvér auberginen og bag den ca. 25min med lidt vand og olie i bunden af din bradepande indtil den er tilpas blød. Udhul de to halve auberginer, og skær "kødet" i små tern, og svits det sammen med løg, hvidløg, krydderier og tomater. Lad det hele simre i ca. 10 min, hvorefter du kan fylde de lækre auberginer:-) Hvis du ønsker lidt ost i retten, rører du det bare sammen med fyldet inden du putter det ned i de udhulede auberginer. Drys med pinjekerner og bag dem i ca. 25-30 min i en 200grader forvarmet ovn:-) Easy peasy;-)
Hej Charlotte :)
SvarSletHar du en opskrift på dine "romkugler"
Kh Tina
Av, får altid suuper meget lyst til at kokkerere din lækre mad.
SvarSletDesværre er jeg ikke ligefrem et talent i et køkken, men jeg lavede dine madmuffins i går dog med nogle forskellige variationer med kartoffel, svampe, feta, tomat, porrer og aaalt muligt. Og de var super lækre! tak for opskriften ^_^
mvh Sara (sarakristine.wordpress.com)
Tina: Hej Tina,
SvarSletJa opskriften ligger under etiketten "MAD" her på bloggen. :-)Sig til, hvis du ikke kan finde den.
Hilsen
Charlotte
SaraKristine: Mmm det lyder lækkert med dine madmuffins. Det kunne være jeg skulle prøve din variant;-) Jeg er ihvert fald glad for, at jeg kunne inpirere...
Det ser virkelig lækkert ud. Det vil jeg prøve en dag.
SvarSletLinda: Ja det skal du prøve... det smager også godt:-)
SvarSletAv prøvede at lave dem til aftensmad og hold da op de var lækre!
SvarSletSara: Det er jeg glad for du synes:-)
SvarSlet