lørdag den 7. november 2009

fashionologyCraaazy me.... så gik jeg lige amok med lidt fotocollager igen, igen;-) Men jeg er virkelig glad for de fine ting jeg har modtaget i dag fra fashionology:-) Især bodychainen er super fin, og den lille ring. Det er igen(det sagde jeg nemlig også sidst) ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Jeg har allerede udset mig nogle af hans ringe jeg også skal have:-) Nu skal jeg have hængt vasketøj op... utrolig spændende, men havde helt glemt, at jeg ikke havde fået det gjort endnu. Ihhh... og derefter skal jeg se dyner;-) Jeg glæder mig til en dejlig lørdag med kæresten i morgen. Nat nat...

6 kommentarer:

 1. Ih, du er simpelthen så smuk!

  SvarSlet
 2. Katrine. K: Tak Katrine... hvor er du sød:-)

  SvarSlet
 3. De er så fine! Har selv lige bestilt derfra! ;)
  Må jeg spørge; Laver du dine collager i photoshop? Jeg synes at mine collager bliver så små når jeg oploader dem til min blog. Men jeg bruger godt nok også gimp. Kan bare ikke helt forstå det, når man kan trykke på dem og på den måde gøre dem større. Så kunne de jo ligeså godt være så store inde på bloggen.. Meget irriterende.. Måske du kan hjælpe? :)

  SvarSlet
 4. Sofie B: Ja de er nemlig rigtig fine:-) Nej jeg har ikke photoshop. Jeg bruger det der hedder fotoflexer til at lave collager i, og så bruger jeg imageshack til at uploade billederne i:-) Jeg kender ikke gimp, desværre. Så kan ikke hjælpe dig så meget lige med det.

  SvarSlet
 5. Hej!
  Hvor finder jeg den fine body chain?

  SvarSlet
 6. Anonym: Fra fashionology... det står også i teksten ;-) Ja den er så fin:-)

  SvarSlet