lørdag den 28. november 2009

28112009Jakke vintage, leggings fra Monki, støvler fra Acne og taske fra Moschino:-)


Jeg har haft en perfekt formiddag, hvor kæresten og jeg har kunne sove længe. Derefter stod jeg op og lavede dejlig varm grød til os med masser af frugt og kanel på, Mmm:-) Og nu har vi fået handlet, og jeg har lige siddet og spist en dejlig frokost, som jeg iøvrigt fik taget et billede af;-)-Så I kan lige få opskriften på min frokostsalat senere:-) Meget nem, og meget lækker! Kæresten er taget afsted til mandejulefrokost, og jeg skal bare slappe af. Måske ud og gå en lang tur med familien, og så øve teater hele aftenen. Sikke en dejlig lørdag:-)

Og kan I se, hvem der kom med posten i dag?? Jep..det gjorde den smukke vintage Moschino taske, og jeg er meget glad for den. Den er lige præcis sådan som jeg havde forestillet mig, og i lækkert læder. Perfekt! I går modtag jeg i øvrigt også en lille pakke...men det viser jeg, hvad er senere. ;-)

2 kommentarer:

  1. Super fin taske du har fået dig!!! Tillykke med den! Hvor er dine solbriller og støvler fra, de er virkelig også lækre! VH og tak for en fantastisk blog!

    SvarSlet
  2. Anonym: Mange tak:-) Mine solbriller er fra house of sunglasses, og støvlerne er fra Acne:-)

    Ha' en dejlig aften.

    SvarSlet