søndag den 15. november 2009

Nyt armbåndKøbt på Trendsales! Jeg så det fine armbånd på Charlotte D's blog, og måtte bestille et med det samme:-)

http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=14733779&forum=167&road=&search=lynl%25C3%25A5s+armb%25C3%25A5nd&sort=ID DESC&status=1&title=Lynl%25C3%25A5s-smykke-armb%25C3%25A5nd-Lynl%25C3%25A5s-smykke-armb%25C3%25A5nd

9 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et super fedt armbånd!
  Inspirerer mig i den grad til også at få fat i et :)

  btw. fantastisk blok!

  SvarSlet
 2. hej igen:) Har du haft tid til at veje jakken?:)
  No stress;)

  SvarSlet
 3. Fedt armbånd, var lige inde på Trendsales og tjekke det ud..

  SvarSlet
 4. heejii :D
  ved godt dette spørgsmål ikke hører til under dette emne, men jeg har set ar du ejede en af de neglelakke "matte about you", jeg vil bare hører hvor man kan købe dem henne :D?

  SvarSlet
 5. Anonym: Ja det er rigtig fedt!:-) Jeg er også glad for mit. Og mange tak..

  Islands of fashion: Hej:-) Jeg har desværre ikke haft tid til at cykle hen på posthuset endnu, men i morgen lover jeg at gøre det. Sorry for ventetiden, men synes jeg har lidt meget om ørerne for tiden.:-)

  Kaagie: Jeps det er det nemlig ;-)

  anonym: "matte about you" har jeg købt på Ebay. Hvis du søger på "matte about you" i Ebay's søgefelt, skulle der gerne komme noget frem:-)

  Sofie: Mener det er 150kr :-)

  SvarSlet
 6. Hej Charlotte. Håber det er i orden, at jeg spørger om noget som ikke lige har relevans til det her indlæg, selvom jeg også synes armbåndet er super sejt!
  Men jeg har lagt mærke til, at du køber en del ting på Ebay - jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig en Balenciaga City derfra, så ville høre om du har nogen erfaring med taskekøb derfra? Hvordan kan man være sikker på at ægtheden er i orden og at man overhovedet modtager tasken?
  Det blev lidt langt, tak for en skøn blog!
  Mvh. Josefine

  SvarSlet
 7. Jose: Hej Josefine:-)

  Du spørger bare løs!;-) Ja jeg elsker Ebay. Og lige med hht. Balenciaga tasker skal du være meget opmærksom, da der bliver lavet rigtig mange fake. Men prøv at oprette et indlæg under purseforum. De har mange års erfaring med at spotte de ægte og uægte Balenciaga tasker. De har et helt forum kun for Balenciaga tasker: http://forum.purseblog.com/

  Håber det kan hjælpe dig lidt?? Ellers spørger du bare igen:-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Iiih, hvor er det fint, når alt stoffet udenom er klippet væk! Smart ;)
  /Trine - presenting.dk

  SvarSlet