onsdag den 28. oktober 2009

The Alexander Wang braid
Jeg er faktisk blevet lidt glad for at lave en sidefletning a la Wangs braid, som vi lige har set på catwalken. Næste gang tror jeg dog, at jeg vil toupere mit hår let inden jeg laver fletningen, så den kan fylde endnu mere:-) Det var vidst mit sidste ord for i aften. Jeg er træt nu, og kan ikke rigtig overskue tanken om, at jeg skal op kl. 4 i nat, men det skal jeg, og sådan er det. Jeg har prøvet det masser af gange før, og det er jo helt fint, når jeg først er afsted. Jeg glæder mig faktisk lidt til at skulle til Le Stockholm;-) Hvem ved.. hvis jeg nu arbejder rigtig hurtigt i morgen, kan der måske blive tid til lidt shopping inden flyet hjem igen ;-)

Nigthy night ladies:-)

6 kommentarer:

 1. Du er så smuk Charlotte, og fletninge klæder dig ufatteligt godt :-)

  SvarSlet
 2. Anonym: Hvor er du sød:-) Mange tak.

  SvarSlet
 3. Synes tit du er i Stockholm - du må da lige give et shout, hvis du har noget free time en dag :)

  SvarSlet
 4. Hej søde Acie,

  Ejj ved du hvad det har jeg også tænkt på. ;-) Men i går havde jeg ingen fritid.. det var direkte til lufthavnen efter jobbet. Og jeg har lige sagt nej til et job i stockholm i næste uge pga. skolen, men jeg er sikker på, at der må komme noget snart igen, og så kan det være jeg får lidt tid tilovers efter jobbet:-) Det ville i hvert fald være rigtig hyggeligt lige at mødes.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Ja, helt sikkert! Jeg kender en hemmelig Acne-perle du ville elske og så giver jeg også altid gerne en kop kaffe i Agurkeplanten. Bare hvis du vil opleve mere af Stockholm end Drottninggatan og Gamla Stan;)

  knus

  SvarSlet
 6. Acie: Uhhaa det lyder rigtig godt;-) Jeg håber snart jeg får mulighed for at komme til Stockholm igen:-)

  Knus

  SvarSlet