torsdag den 1. oktober 2009

Stildagbog med mig i COSTUME


Kan I huske, at jeg for en månedstid siden sagde, at jeg ville få besøg af en fotograf, men at jeg ikke kunne sige på daværende tidspunkt, hvad det skulle bruges til ;-)?? Well...surprise! Jeg er i denne måned i COSTUME med en stildagbog. Så jeg synes selvfølgelig I skal købe COSTUME:-)

5 kommentarer:

 1. Så det godt. Det er vildt cool! :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes at du har en vildt fed stil og må indrømme at din stildagbog, var de 2 bedste sider i bladet, meget inspirerende :) Ville lige høre med hensyn til dit musthave nr. 1 ringen fra pamela love! den er vildt fed og jeg har længe ville have en ring fra hende. Samtidig har jeg ærget mig over at det smukke armbånd med kloen ikke var i ring! (eller at jeg ikke troede at det var...) Da jeg så at man kunne få det i ring blev jeg vildt glad,nu vil jeg bare høre om du ved hvor man kan købe den henne??? (i Kbh, måske paristexas?)

  SvarSlet
 3. Katrine: Tak:-)

  annagaul: Ej tusind tak, hvor er det sødt sagt. Det er jeg glad for du synes. :-) kloringen vil jeg tro man kan få i Paristexas. Man har i hvert fald kunne:-) Men måske den er udsolgt?? Den er super fin, og når jeg kan tage mig sammen til at bruge så mange penge på en ring, vil jeg købe den, hehe ;-)

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej! Har også købt bladet og er vild med din personlige stil! Dine Alexander Wang-tasker, WOW!!! :-D Jeg skal til at spare sammen! Men det jeg er faldet allermest for er halskæden, den store fra Topshop - please fortæl mig den er købt for nylig??? Har tjekket deres hjemmeside, der er den ikke, men har stadig et lille håb om at den stadig er i butikkerne??? ER SÅ VILD MED DEN, det er nok den fedeste halskæde jeg har set ever!! Thumbs up for din smag :-))

  SvarSlet
 5. Helle: Ihh mange tak for al rosen Helle:-) Det er sødt af dig.

  Halskæden er desværre købt tilbage i marts/april måned i London. Og jeg har ikke set den i de danske topshop butikker. Desværre.

  Mvh.
  Charlotte

  SvarSlet